KRISTIANSAND: — Det har vært slåssing på parkeringsplassen til Coop Mega i Vestre Strandgate. Flere ungdom skal ha vært involvert, og det skal ha blitt brukt slagvåpen, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Arne Arnesen, til fvn.no.

Det hele skjedde rundt klokken 20.00 mandag kveld. Politiet var raskt på stedet, men da var de involverte borte.

— Ungdommen som skal ha vært involvert forsvant i fire biler. Vi har politipatruljer som nå prøver å finne bilene, forteller han.

Skade på bil

— Vi har et vitne til hendelsen som fikk skadet speilet på bilen sin under hendelsen, sier Arnesen.

Personen som var vitne til hendelsen, kommer til å anmelde skadene på bilen.

Oppsøkte politistasjonen

Kort tid etter slåsskampen møtte tre personer opp på politistasjonen. Den ene av personene blødde fra et kutt i hånden.

— De tre fortalte at de var de fornærmede i slagsmålet, og navnga to personer som skal ha angrepet dem. Den ene av dem var skadet, og ble fraktet til legevakten, forteller operasjonslederen.

Blodige slagvåpen

Kort tid etter at politiet fikk navnene til de to personene, ble disse pågrepet.

— En politipatrulje stoppet klokken 20.45 en bil med fire personer i. I bilen fant man også slagvåpen med blod på. Alle de fire personene ble pågrepet, og det viste seg at to av disse var personene som ble navngitt av de fornærmede, sier han.

De to navngitte personene er på 43 og 44 år. De to er blitt satt i arresten. I bilen var det også to gutter på 16 og 17 år som begge ble kjørt hjem til sine foreldre.

De tre fornærmede skal være 44, 19 og 44 år.

De sju ungdommene som har vært i kontakt med politiet i saken hittil, er i følge politiet av utenlandsk opprinnelse, skriver NRK Sørlandet.

SLAGSMÅL: Slåsskampen skjedde på denne parkeringsplassen i " Domuskvartalet", på hjørnet av Kristian IVs gate og Vestre Strandgate. Arkivfoto: Tore-André Baardsen