RISØR: Meldingen om brannen kom til politiet klokken 0313. En politipatrulje var like i nærheten, og kom raskt til stede. Det samme gjorde brannvesenet.

I første etasje i bygget ligger Solsiden cafe, som visstnok ikke er i drift for tiden. Ved siden av ligger det andre lokaler, og det kan se ut som om brannen har startet der.

I andre og tredje etasje er det leiligheter. Da redningsmanneskapene kom til stede, hadde to beboere kommet seg ut på egen hånd. Brannen var imidlertid så voldsom at to beboere i et nabobygg også ble evakuert. Disse var aldri i fare.

Brannen spredte seg i hulrom mellom bygningsdelene og mellom etasjene, så brannvesenet brukte en god time på å få brannen under kontroll.

Det er ganske store brannskader i området der brannen startet i første etasje, mens kafeen og leilighetene har fått store røyk— og vannskader. Kristiansand brannvesen ble innkalt for å hjelpe med etterarbeidet etter at brannen var slukket.

Så snart varmen etter brannen har gitt seg, vil politiet foreta videre tekniske undersøkelser for å få klarhet i brannårsaken.