KRISTIANSAND: – Det er unaturlig rolig. Det virker som folk har belaget seg på å ta det pent i dag, sier vakthavende trafikkoperatør Laila Mandt Johansen ved Veitrafikksentralen til Fædrelandsvennen.

Hun tror folk har fått med seg det voldsomme varselet som ble sendt ut i forkant av uværet og tatt sine forholdsregler.

Heller ikke på Kristiansand Lufthavn Kjevik har de hatt noen utfordringer med trafikken.

– Vi har ingen problemer med flytrafikken. Det er ikke optimale flyforhold, men de er bra, opplyser lufttrafikkfullmektig André Jensen i Avinor.

Superspeed gikk som vanlig fra Kristiansand til Hirtshals klokka halv 5 søndag ettermiddag. Etter det Fædrelandsvennen kjenner til har ikke Superspeed hatt noen forsinkelser i løpet av dagen. Ifølge linjesjef Odd Grønberg er det heller ikke noen problemer på kveldens tur til Hirtshals.

– Jeg har ikke hørt noe, så da betyr det at alt er greit. Når Østavinden blåser opp er det nok verre for de som skal oppover langs kysten, enn for oss som skal til Danamrk, sier Grønberg til Fædrelandsvennen.

Både Hovedredningssentralen og Redningsskøyta "Kaptein Egil J. Nygård" sier til Fædrelandsvennen at det har vært en rolig dag på Sørlandet, uten noen redningsoppdrag.