HOVDEN: Arbeidsulykke

10.28: En 20 år gammel anleggsarbeider ble skadet etter å ha skutt seg selv i beinet med en spikerpistol. 20-åringen ble kjørt til legekontoret i Bykle for behandling. Arbeidstilsynet er koplet inn

GRIMSTAD: Skogbrann

11.00: Brannvesenet i Grimstad får ca. kl. 11.00 melding om skogbrann på Kroken. Det brenner kraftig, men brannvesenet får kontroll allerede etter et kvarter. Rundt 300 kvadratmeter skog ble tatt av flammene.

KRISTIANSAND: Tyveri

12.15: En mann i 20-årene stjal ved en i-pod og en pc fra Eventyrgården Fysioterapi. Eieren har gitt signalement på vedkommende, men det er foreløpig ikke registrert noen mistenkte etter tyveriet.

KRISTIANSAND: På kollisjonskurs etter kollisjon

12.30: To bileiere som kolliderte på Gartnerløkka ved 12.30-tiden er svært uenige om hvem som kjørte i hvem. Begge partene hevder motparten kjørte i den andre. Det oppsto ingen personskader som følge av kollisjonen. Politiet ble involvert i saken etter at en arabisk dame med sine to sønner kom til politiet for å melde fra om uenigheten.

LINDESNES: Ulovlig i Spangereidkanalen

En 26 år gammel båtfører fra Vanse ble anmeldt for å ha kjørt båt uten båtførerbevis. Kjøringen fant sted i Spangereidkanalen, i en Askeladden som var utstyrt med 30 hestekrefter.

KRISTIANSAND: Forsøkte å smugle

En polsk statsborger ble tatt av Tollvesenet i Kristiansand fordi han ikke tollklarerte varene sine. Han forsøkte å ta inn barneseng, barnevogn og et barnesete uten å fortolle det på fergekaia.

SONGDALEN: Stjålet bil

En blå Nissan pick-up er meldt stjålet fra Svarttjønnheia på Nodeland. Bilen er en firehjulstrekker offroad med kjennetegn PP 47223. KRISTIANSAND: Stjal fra kassa

Mellom 5000 og 6000 kroner ble stjålet fra en forretning i Kvadraturen i ettermiddag. Mens betjeningen var på bakrommet skal en mannsperson ha åpnet kassa og stukket av. På vei ut av butikken ble tyven observert av en kunde som var på vei inn i butikken. Ingen er foreløpig pågrepet for tyveriet.

**ARENDAL: Promille i båt

20.30:** Båtpatruljen i Arendal stopper en fører av en motorbåt. Den 29 år gamle Arendals-mannen hadde båtførerbevis, men det ble beslaglagt. Grunnen til beslagleggelsen var at mannen hadde en promille på 1,8. **KRISTIANSAND: Stjålet bil

20.34:** En bil blir meldt stjålet fra en parkeringsplass i Sørlandsparken. Bilen er en sort Ford Mondeo med registreringsnummer PX39488. Det viser seg etterhvert at biltyven har vært inne på et bakrom på Sørlandsparken og stjålet både nøklene til bilen pluss husnøkler og lommebok.