ARENDAL: Containerinnbrudd

09.15: Fra en container på Stoa ble det stjålet ti håndsager, sagblad, arbeidshandsker og annet verktøy.

KRISTIANSAND: Ung butikktyv

10.53: 16-åringen som ble tatt for butikktyveri på Prix i St. Olavs vei ble overlatt til barnevernsvakta. Foreldrene er kontaktet, opplyser operasjonsleder Per Lauvnes i Agder-politiet.

FARSUND: Stjålet bilskilt

11.25: Ett av skiltene er stjålet fra en bil på Farbråtet. Nummeret er SR 95249. KRISTIANSAND: Butikktyveri og narkotika

12.25: — Mannen tidlig i 30-årene forsøkte å stjele penger fra en butikk i Dronningens gate. Da politiet kom, han også mindre mengder narkotika på seg, og ble brakt til arresten, sier Lauvnes.

GRIMSTAD: Bil mot bil

12.28: Da to biler støtte sammen i Storgata, kjørte den ene kjørte videre. Denne føreren, en mann seint i 80-årene, ble siden lokalisert, og fikk førerkortet beslaglagt.

ÅSERAL: Stjålet bilskilt 2

12.49: Det er uklart når skiltene, med nummeret SR 95249, forsvant fra en bil i Åseral, sier operasjonslederen.

VENNESLA: Lett gjenkjennelig biltyveri

13.17: Bilen som ble stjålet fra Venneslaveien burde være lett gjenkjennelig, mener Per Lauvnes hos politiet: Det er en svart Jeep Cherokee med stigetrinn og spoiler, dekorert med en bred gullstripe. Registreringsnummer er VE 94770. LILLESAND: Kjørte uten førerkort

13.27: Fører hadde ikke gyldig førerkort da bilen ble stoppet for kontroll. Sjåføren i 40-årene er hjemmehørende i Oppland.

KRISTIANSAND: Kjørte på fotgjenger

FARSUND: Redningsaksjon avblåst

**RISØR: Sent meldt innbrudd

17.41:** I løpet av det siste halvåret har noen tatt seg inn i en bolig i Tjenngata og stjålet gjenstander. Trolig har eierne ikke bodd i huset siden tyveriet ble meldt så sent, ifølge politiet.

LYNGDAL: Mistenkt for å ha torpedert politibil