EVJE OG HORNNES: — Det har vært flere innbrudd på Evje i løpet av helga, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

Politiet fikk melding om tre innbrudd på Evje i løpet av kort tid midt på dagen søndag. Senere på kvelde kom ytterligere to til. Dermed har det vært minst sju innbrudd innenfor et lite område. De fleste har skjedd på Hornnes.— Klokken 12.41 fikk vi melding om et innbrudd fra en bolig på Evje. Der er kjellervinduet og døra brutt opp. Det er uvisst hva som er stjålet, vi driver åstedsundersøkelser nå. Like etter, klokka 13.32, fikk vi melding om et nytt innbrudd i Furuvegen. Der har folk vært inne i huset mens huseieren var bortreist. Så fikk vi 14.40 inn melding om nok et innbrudd der det er stjålet penger og smykker, forteller Solås.

På kvelden kom flere hjem fra helgeutflukt, og oppdaget at de hadde hatt ubudne gjester.

— Klokken 20.13 fikk vi melding om nok et grovt tyveri fra Furuvegen på Hornnes. Noen hadde brutt opp et vindu i gangen før de tok seg inn og endevendte huset, sier Solås. To timer senere, klokken 22.10, ringte nok en huseier og fortalte om innbrudd i løpet av helgen i i Gymnasvegen like ved.

Solås kan ikke si hvorvidt det er sammenheng mellom innbruddene, men det har også tidligere i helga vært flere innbrudd i Evje og Hornnes. To personer på sykkel ble tatt lørdag kveld, mistenkt for innbrudd. Det er ikke klart hvor mange innbrudd disse to kan stå bak.

— Vi har patrulje på stedet. De jobber som bare det, og går gjennom åstedene, sier Frank Solås.