RISØR: Mopedtyveri

13.49: Mopeden ble stjålet fra Kjødvik brygge i løpet av tre siste dager. Den har registreringsnummer TA 8191. FARSUND: Bilbrann

14.02: Bilen tok av foreløpig uavklarte årsaker fyr i Ore-krysset på Vanse. Politi kom til stedet, og bilen ble tauet inn.

KRISTIANSAND: Beruset i sentrum

14.36: Mannen (50) fra Kristiansand var beruset og hadde problemer med å ta vare på seg selv i Dronningens gate, opplyser operasjonsleder. Etter en tur til legevakten for vurdering, ble 50-åringen satt i arresten.

ARENDAL: Skadeverk på bolig

15.22: Det ble kunst en rute i en dør på Saltrød boligstiftelse. Politiet venter seg en anmeldelse.

TVEDESTRAND: Buss sneiet husvegg

15.55: — Bussen var uheldig og sneiet borti et hus. Huset fikk skader på kledningen, sier operasjonsleder Vidar Neset til fvn.no. Politiet er tipset om registreringsnummer, men disse er ikke fullstendige. Så langt har det ikke lykkes politiet å knytte dem til en aktuell buss.

LILLESAND: Umotivert vold

16.10: Innringeren i Lillesand hevdet å ha blitt utsatt for umotivert vold. Tre personer skal ha vært innvolvert da han ble angrepet og lagt i bakken. Mannen skal ha kommet uskadd fra det, og kjenner muligens identiteten til én av angriperne, ifølge politiet - som venter en anmeldelse i etterkant.

LILLESAND: Rådyr påkjørt

16.26: Påkjørselen skjedde ved Vestre Vallesverd, på gamle E 18. Viltnemda ble kontaktet.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

16.42: Det ble kastet stein gjennom vinduet på bilen parkert på Østerøya, Flekkerøy. Inne i bilen lå det en lommebok, som ble tømt for samtlige kort.

FLEKKEFJORD: Stjal eksklusiv sykkel

17.47: Sykkelen som ble stjålet fra utsiden av Pizza Inn var en eksklusiv GT Force-modell, fulldempet foran og bak, og med alle deler lakkert i matt sort. I følge opplysningene til politiet, er den verdt vel 20.000 kroner.

MANDAL: UP ventet ved Mones

15.45-18.00: Resultatet av kontrollen i 60-sonen på E39 ved Mones ble 27 forenklede forelegg. Ingen førerkortbeslag er rapportert.

TVEDESTRAND: 27 fartsbøter

19.00: 27 forenklede forelegg for fart, og ett for ulovlig mobilbruk ble skrevet ut under UP-kontrollen ved Goderstad. Høyeste fart var 103 km/t.

LILLESAND: Beruset 19-åring

20.40: Politipatruljen kom over en beruset person ved rutebilstasjonen, beruset nok til at 19-åringen fra Lillesand ble kjørt til drukkenskapsarresten i Kristiansand.

LILLESAND: Båt fikk motorstopp

21.47: Personen som ba om bistand hadde fått stopp på båten i sjøen utenfor Lillesand. HRS ble kontaktet, og etter hvert ble Lillesand Røde Kors sendt ut. Båteieren fikk etter hvert selv start på båten.

KRISTIANSAND: Måtte ned fra taket

22.00: - Det var en tre-fire gutter i 12-13-årsalderen som lørdag kveld gikk opp på taket til Samsen, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder-politiet. Noe straffbart hadde de ikke gjort, understreker han. De slapp derfor med tilsnakk, og et løfte til politiet om å ikke gjøre det igjen.