Foto: Jon Anders Skau

KRISTIANSAND: To ambulanser og to politipatruljer ble sendt til stedet.

— Det har vært en front-mot-front-kollisjon ved Trekanten i Vågsbygd. En kvinne er kjørt til sykehuset, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Frank Solås, til fvn.no.

Senere på kvelden opplyste akuttmottaket på Sørlandet sykehus til fvn.no at kvinnen i 40-årene var under behandling, og tilstanden hennes stabil.

Det dannet seg fort lange køer i begge retninger og trafikk østfra gikk via busstoppet ved Trekanten, mens trafikken vestfra ble stående. Anbefalt omkjøring var via Slettheia, men også der var det kø på grunn av at mange biler fikk problemer i bakken på grunn av det glatte føret.

Ved 16-tiden stod de to bilene som hadde kollidert inntil siden av Vågsbygdveien og politiet dirigerte trafikken i begge retninger. Og selv om veien var åpnet igjen hang det igjen lange køer ut og inn av Vågsbygd.

Like over klokken 17.00 skjedde det et nytt uhell som førte til kødannelse. Denne gangen i Baneheitunnelen. En semitrailer og en personbil med henger kjørte inn i hverandre og sperret vestgående retning. Ved 18-tiden begynte køen å løse seg opp.

TETT: Trafikken gikk periodevis svært sakte gjennom Baneheitunellen tidlig i kveld. (Foto: Tarald Reinholt Aas) Foto: Tarald Reinholt Aas