KRISTIANSAND: Trafikkulykke ved Biltema

10.25: To biler var involvert i en trafikkulykke i Barstølveien. Alle kom seg ut ved egen hjelp, men fører av den ene bilen, en mann (75) ble kjørt til legevakten med ambulanse med smerter fra kollisjonsputen.

LILLESAND: Slo ut tenner på jobb

10.41: En arbeider mistet flere tenner da han i følge politiet ribbet et bord. — Trolig jobbet han med tømring. Det han holdt på med kom i retur og traff ham i kjevepartiet, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder-politiet. Saken er sendt arbeidstilsynet.

IVELAND: Bil med interessant innhold

10.45: UP stanset en bil på rv 403 i Iveland. Mannen kjørte uten førerkort, viste det seg. Han hadde også en del gods i bilen politiet fattet interesse for. Bilen ble derfor brakt til lensmannskontoret for nærmere undersøkelser.

GRIMSTAD: Fører uten førerkort

11.10: Patruljen stoppet en fører uten førerkort ved Vik. Den 25 år gamle mannen ble anmeldt for forholdet.

BIRKELAND: Lommebok-tyveri

12.14: En kvinne med tilhold Birkenes ble frastjålet lommeboka. Saken følges opp av lensmannskontoret, opplyser Osaland.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika.

12.35: Kristiansandspatruljen stoppet en bil ved YX-stasjonen i Kjos. Det ble funnet narkotika på fører og passasjer, som ble innbrakt for besittelse og kjøring uten førerkort.

ARENDAL: Farlige istapper

13.59: - Vi har fått klager på istapper hengende i Myreneveien. En patrulje er på vei for å se om det er så farlig som det hevdes, sier operasjonsleder Osaland.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Baneheitunnellen

14.10: - Sjåføren mistet trolig kontrollen over bilen i Baneheitunnellen retning vest, opplyser Osaland. Det ble ingen personskader, men skader på både bil og midtskilleren i tunnellen. Trafikken ble åpnet etter forholdsvis kort tid.