ARENDAL: Trailer på glatta

I Arendal måtte politiet ut å dirigere trafikken mellom Bjorbekk og Stoa, der en tysk trailer skapte lange køer i avkjøringen fra motorveien. Føreren fikk lagt på kjettinger, og kom seg videre. Klokken 10.30 var problemet løst.

ARENDAL: Trailer i bakke

Like etter klokken ti torsdag formiddag sto en latvisk trailer og spant i Vestregate i Arendal. Politiet dro til stedet for å forklare sjåføren at han måtte bruker kjettinger, samt lose ham trygt ned bakken og avgårde.

KRISTIANSAND: Nektet å skrive under skademeldingen

Torsdag formiddag var to biler involvert i et trafikkuhell på Linnkjellkollen i Kristiansand. En kvinnelig bilist nektet imidlertid å skrive under skademeldingen, og dro fra stedet. Politiet ble varslet og skdeoppgjøret må tas i ettertid.

GRIMSTAD: Zippo stakk av

Hunden Zippo har vært savnet fra sitt hjem i Grimstad siden onsdag kveld. Hun er en golden boarder, som er en blanding av Boarder Colli Golden Retriever. Zippo er sort og hvit med helt hvit haletupp.

**SØGNE: Knuste toalett

12.03** En person har vært inne på toalettet i Søgne rådhus og knust det. Kommunen anmelder skadeverket.

**ARENDAL: Lange istapper

12.45** Det ble oppdaget lange istapper fra Østregate 10. En politipatrulje har gitt beskjed til eieren, som skal rydde i løpet av ettermiddagen eller kvelden.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

12.51** En blå Golf med registreringsnummer TV 53833 ble stjålet i natt fra Briggveien i Vågsbygd.

**KRISTIANSAND: Trailer fast på Mjåvann

13.00** En trailer fikk problemer på en sidevei ved avkjørselen til Avfall Sør på Mjåvann. Det ble lang kø. Etter en stund ble traileren dratt på rett kjøl.

**KRISTIANSAND: Tagging

14.40:** En vekter kom over en mann (24) som takket. Overfor vekteren erkjente mannen forholdet. Saken anmeldes og går sin videre gang.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

16.44:** Politiet fikk meldt innbrudd i en bil som stod parkert i nærheten av Vågsbygd politistasjon. Batterilader til mobiltelefon, cd-anlegg og diverse andre ting er stjålet. Det er også gjort ødeleggelser på bilen. Saken undersøkes videre.