**ARENDAL: Innbrudd i barnehage

07.50:** Melding om innbrudd i St. Franciscus barnehage i løpet av natten. Adgang banet ved å bryte opp en vindusrute. Foreløpig usikkert om om noe er borttatt. Politipatrulje blir dirigert til stedet for åstedsundersøkelse.

**SØGNE: 43-åring meldt savnet

08.40:** En far melder sin sønn på 43 år savnet. Sønnen dro i går kveld ut i en åpen 10-12 fots hvit jolle fra Høllen. Han skulle ut til en øy i Høllefjorden for å lense en båt som ligger fortøyd der ute. Sønnen har ikke kommet tilbake ennå. Det har ikke vært mulig å komme i kontakt med ham etter dette. Hovedredningssentralen ble straks orientert. De sender Redningsskøytene Kaptein Nygård og Kaptein Hvaler til stedet, samt sender Sea-King redningshelikopter til området. Klokka 0954 får politiet melding om at alt er vel med savnede.

**SØGNE: Kjørte av veien

08.42** : Melding at en personbil har kjørt ut av veien ved Sebbetåbrua på Langenesveien. Ingen personskader. Det skal være et mindreårig barn i bilen. Det skal ikke være behov for ambulanse. En politipatrulje ble dirigert til stedet. Melder tilbake at bilen ikke står til hinder for ferdsel, varseltrekant satt opp. Bileier sørger selv for bilberging.

**VENNESLA: Grovt tyveri

10.26:** Melding om grovt tyveri fra et verksted på Hægeland. Mener at dette må ha skjedd i tidsrommet 7-15 desember 2012. Adgang banet ved å bryte opp dør. Kan foreløpig se at det er borttatt 4 aluminiumsfelger og ett sveiseapparat. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Syklet på E 18

11.08:** Melding om eldre dame som sykler i tofelten på E 18 retning Oddernestunellen. En UP-patrulje blir dirigert mot stedet. Melder tilbake at de ikke har sett noe til syklisten.

**KRISTIANSAND: Hensatt bil

11.44:** Melding om hensatt bil, en BMW 630, på parkeringsplassen tilhørende Kringsjå skole – bilen ser ifølge melder stjålet ut. Bileier kontaktet, som opplyser at bilen må være stjålet. Bileier var i Oslo og opplyste at bilen ble parkert i Lillesand i går 20.12.12. Politipatrulje til stedet for sporsikring. Bilen sporsikret og deretter tauet inn. Eier vil anmelde forholdet når han returnerer til Sørlandet i løpet av dagen.

**LILLESAND: Kontrollerte bil

11.51:** En politipatrulje melder at de har stoppet og kontrollert en bil på E 18 ved Skifjelltunellen retn. vestover. Bilfører, mann på 43 år, anmeldes for kjøring av motorvogn uten førerkort.

**ARENDAL: Savnet hund

11.55:** Savner sin lille Tibetanske Spaniel hanhund fra en adresse på Natvik på Nedenes.

**FARSUND: Arbeidsulykke

12.02:** Melding om arbeidsulykke ifb med rørleggerarbeid på en hytte i Suttevika. En arbeider, mann på 36 år, har kuttet seg med kniv i låret. Kjørt til sykehus. Arbeidstilsynet er rutinemessig varslet om forholdet

**MANDAL: Påkjørt rådyr

12.45:** Melding om påkjørt rådyr på RV 455 like sør for grensen mellom Marnardal og Mandal kommune. Viltnemda varslet.

**LILLESAND: Grovt tyveri

13.56:** Melding om grovt tyveri fra en privatadresse i Kroksteinåsen. Adgang banet ved å bryte opp en vindusrute. Politipatrulje dirigert til stedet for åstedsundersøkelse. Det er borttatt sølvtøy, samt et stereoanlegg fra adressen.

**KRISTIANSAND: Tyveri av skilt

14.42:** Melding om tyveri av to skiltnummerplater, PP 46058, borttatt fra en bil som har stått parkert på en felles park.plass ved Briggveien i Vågsbygd. Har skjedd i løpet av det siste døgnet. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

15.48:** Promillekjøring: En person (lokal mann i 53 år) mistenkes for promillekjøring, fremstilles for blodprøvetaking på legevakta.

FROLAND: Mann (24) tatt i væpnet aksjon

**LYNGDAL: Påkjørt elg

19.25:** Påkjørt elg på riksvei 42 nær Eiken. Dyret løp videre— viltnemnd i Hægebostad varslet.

**KRISTIANSAND: Tok butikktyv

20.40:** Butikktyv på Rema 1000 tatt av betjening. Politiet til stedet – fant en del valiumspiller på tyven. Ingen anmeldelse fra butikken, men anmeldt av politiet for besittelse av tabletter- vedtatt forelegg på kr. 4000,-. Tyven 35 årig dame fra Kristiansand.

GRIMSTAD: Kjedekollisjon på E 18

**KRISTIANSAND: Bråk på Food Asylum

21.31:** Melding om bråk på Food Asylum i Markens. Patrulje til stedet. En gjeng ungdommer hadde gått inn en åpen dør og blitt overrasket av ansatte. Ungdommene hadde forsøkt å ta med seg alkohol. 3 gutter på 16 år notert navn på og foreldre kontaktet. Ingen anmeldelse fra restauranten.

**GJERSTAD: Haltende rådyr

21.44:** Melding om haltende rådyr ved Gjerstad vannet. Viltnemnd varslet.

**MANDAL: Tatt med balltre og sverd

21.58:** Betjeningen på Rema 1000 melder om mann som har vært i butikken , vedkommende er i besittelse av balltre. Patrulje til stedet og tar hånd om mannen sammen med ei dame. Begge i besittelse av div. voldsgjenstander, bla et sverd. Begge ruset. Begge pågrepet og innsatt arrest. Mann 40 år, dame 34 år, begge fra Mandal.

**ARENDAL: Villmannskjøring med firehjuling

23.10** Politiet fikk melding om at noen villmannskjørte med en firehjuling i Kilsund. Da politiet kom til stedet, var det ingen villmannskjørere å se.

**KRISTIANSAND: Bråkte på Midnight Café

23.11** Ansatte ved utestedet la en 19 år gammel mann i jern etter at han hadde laget bråk. Politiet bortviste mannen fra sentrum.

**ARENDAL: Stjal bilskilt

23.37** I løpet av kvelden har et skilt med nummer CE 68900 blitt stjålet fra Saltrød.

**ARENDAL: Bråk

23.45** Det kom melding om støy og høy musikk fra et hus i Nidelvåsen. Politiet dro til stedet og fikk dempet musikken.

**ARENDAL: Mistenker promillekjøring

23.45** En 48 år gammel mann er mistenkt for promillekjøring etter at bilen han kjørte havnet over midtrabatten ved Esso på Havstad. To hjul på bilen punkterte. Mannen ble tatt med til legevakt for å avlegge blodprøve.