**KRISTIANSAND: Nabo lei lang fest

22.23:** I Torridalsveien er en nabo lei av en beboer som har hatt en fest som har vart i flere dager. Det har gjort det umulig for naboene å få sove der. Politiet kommer til stedet og opphører festen.

KRISTIANSAND: El-varer for millioner forsvunnet fra Sørlandsparken

VENNESLA: — Skulle sjekke om det spøkte i huset

**KRISTIANSAND: Kraftig røykutvikling

23.10:** Politiet får melding fra brannvesenet om at det er kraftig røykutvikling i Justlia. Det viser seg når brann og politi kommer til stedet at det er satt fyr i en tønne og noe søppel på området.

**ARENDAL: Ungdommer bråker

01.08:** I Barbudalen i Arendal er det en beboer som blir sjenert av ungdommer i 15-års alderen som drikker, sloss og holder folk våkne. Politiet sender ungdommene hjem.

**MANDAL: Fyllekjørte utenfor politistasjonen

01.39:** Det er en noe beruset kar som setter seg inn i arbeidsbilen sin og gjør seg klar til å kjøre rett utenfor politistasjonen i Mandal. Han starter opp bilen, men rekker knapt å rikke seg én meter før politiet stopper han for promillekjøring. 46-åringen fra Finsland blåser til 1,84 på alkometeret, og blir kjørt til legevakt for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Storslagsmål

02.08:** Det meldes om et slagsmål utenfor Coop Mega i sentrum der rundt åtte personer er involvert. En 42 år gammel person er spesielt aggressiv og blir tatt med til politistasjonen og anmeldt for ordensforstyrrelse.

**GRIMSTAD: Kjørte med falske skilter

02.15:** En politipatrulje stopper en personbil ved parkeringshuset i Storgata i Grimstad. Bilen har ett registreringsnummer framme og ett annet bak. Bilføreren erkjenner dokumentfalsk og blir anmeldt for dette.

**FARSUND: Slåsskamp i hus

02.44:** I Holmenveien i Vanse kommer det meldinger om slåsskamp og rasering av et hus. Politiet kommer etter hvert til stedet og det viser seg å være et kjærestepar som har vært noe uenige. De stanser voldelighetene på politiets oppfordring.

**KRISTIANSAND: Småkrangel utenfor Seven Eleven

03.04:** Utenfor Seven Eleven i Markens gate blir to personer bortvist etter å ha kranglet på området.

**KRISTIANSAND: Prøvde å knuse rute

03.31:** Ved Øvre Torv i Kristiansand høres det at det skingles i glass og vitner ser en person som løper fra stedet. En politipatrulje er i området og finner at det er forsøkt å knuse en rute i en forretning. Det er kun ytre del av vinduet som er knust så personen kom seg aldri inn i forretningen. Politiet mistenker en av personene som ble bortvist fra Seven Eleven og har opprettet sak.

**KRISTIANSAND: Ligger i busslomma

04.25:** Ved Valsvigveien blir det observert en person som ligger ved busslomma ved Aker Solutions. Mannen er overstadig beruset og får sove ut rusen i drukkenskapsarresten etter en kort tur til legevakten for vurdering.

**KRISTIANSAND: Blomsterpotte i sidevinduet

06.17:** En bileier ringer inn og melder fra om skadeverk på bilen hans som har stått i Gyldenløves gate. Den har blant annet fått en blomsterpotte gjennom sideruten. Politiet mottar en anmeldelse i formiddag.

**ARENDAL: Bufetat savner en bil

07.26:** Bufetat i Arendal melder at de savner en sølvgrå Skoda personvogn som er borte fra sin parkeringsplass.

**KRISTIANSAND: Naken dame går rundt ved rutebilstasjonen

07.58** : Politiet får en melding fra rutebilstasjonen i Kristiansand som går på at en naken dame går og virrer på utsiden av bygget. En patrulje har funnet damen som nå har fått på seg klær og kjørt til legevakt for sjekk.