GRIMSTAD: Kvinne til legevakt etter kollisjon

**VENNESLA: Tyveri fra bil

08.00** Tyver brøt seg i løpet av natt til tirsdag inn i en av Oteras arbeidsbiler som stod parkert i Drivenesveien. Fra bilen ble det stjålet en gps. Forholdet er anmeldt.

**RISØR: Innbrudd i bolighus

10.20** Mens huseieren var bortreist, forsynte tyver seg fra et bolighus i Lerkeveien. En Playstation 3 og en Xbox ble stjålet, men eieren hadde tirsdag formiddag ikke full oversikt. Innbruddet skal ha skjedd mandag ettermiddag, men ble meldt til politiet tirsdag formiddag.

**KRISTIANSAND: Brann hos bilforhandler

11.09** Politiet og mannskap fra Kristiansandsregionen brann og redning (KBR) rykket ut til Røinås bilforretning på Fiskåtangen etter melding om brann i verkstedet. Det viste seg å være varmgang i en avtrekksvifte til lakkeringsutstyr. Det er ikke meldt om andre skader enn tekniske skader på viften, ifølge politiet.

ARENDAL: Tatt for fyllekjøring etter stolpekrasj

BYKLE: Fire ungdommer savnet på Hovden

KRISTIANSAND: Takras knuste frontrute

13.13 Det gikk et ras fra et tak i Vestre Strandgate. En frontrute på en bil ble knust. Politiet måtte sperre av området.

**KRISTIANSAND: Slåss i sentrum

13.33** Politiet fikk melding om at to personer sloss i Gyldenløves gate. Den ene ble satt i arresten. Mannen som er arrestert er 19 år gammel og fra Romania.

**ARENDAL: Kvinne fjernet fra bussen

14.11** Politiet måtte hjelpe med å fjerne en kvinne fra bussen i Arendal.

**ARENDAL: Beruset sjåfør kolliderte

14.15** En bilist ble tatt med for å avlegge utvidet blodprøve etter å ha kjørt inn i en bil på Libru. Politiet fant også ett gram hasj på mannen. Han ble satt i arresten og anmeldt for kjøring i ruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Beruset person

14.16** Politiet tok hånd om en beruset person på Gartnerløkka.

**KRISTIANSAND: Uten gyldig førerkort

15.15** UP stoppet en 36 år gammel mann som kjørte bil uten gyldig førerkort i Auglandsbukta.

KRISTIANSAND: Stakk av etter kjedekollisjon på Hamresanden

VENNESLA: Steiner i veien

19.25 En bil kjørte inn i noen steiner rast ut på veien mellom Vennesla og Ålefjær. Steinene var relativt små, sier operasjonsleder Ove Austenå hos Agder-politiet, men store til å forvolde skader på bilens understell. Ingen personer kom til skade.

FROLAND: Flere bilinnbrudd

20.23 Politiet fikk melding om innbrudd i fire biler parkert ved Blakstad yrkesskole, avdeling Skarsbru. Det er uvisst når det har skjedd, sier Austenå.

KRISTIANSAND: Innbrudd i enebolig

20.27 Døra ble brutt opp under innbruddet i en enebolig på Haslevollen. Politiet har ikke opplysninger om hva som er stjålet.