Slik begynner annonsen til Bjørnar Nærland, bosatt på Jørpeland.

Hittil har firebarnsfaren fått henvendelser fra tre journalister og en rekke kjente som takker han for at dagen er reddet, ifølge Aftenbladet.no.

— Foreløpig har det bare vært én interessent. Her er det muligheter for en god handel, sier Nærland.

Her er lenke til annonsen

Ungene er i alderen 11 måneder, to og et halv år, samt 6 og 7. De to mellomste barna skulle være med faren på båttur. Båten ligger i en småbåthavn på Jørpeland. Han parkerte bilen, en 97-modell Peugeot 807, på kaien.

— Jeg hadde parkert, dratt til håndbrekket og hoppet ut av bilen. Idet jeg åpner skyvedøra, ryker håndbrekket og bilen tar ut, forteller Bjørnar Nærland.

Han kom seg inn i bilen og dro i håndbrekket for å stanse kjøretøyets ferd mot sjøen, men ingenting skjedde.

— Da var vannet steget til rattet og jeg måtte bare krype ut, forteller den uheldige bileieren.

Bilen ble stående på framdøra og hang med bakparten på båtens fortøying.

— Hadde den ikke blitt stående slik ville den nok forsvunnet i dypet. Det er 10–15 meter litt lengre ute. Så det var hell i uhellet. Ingen personskade, bare tapte penger, sier Nærland, som nå har kjøpt seg en Toyota Hiace

Og takboksen er fremdeles til salgs for 2000 kroner, eller høystbydende. «Høyere bud mottas med takk, da amfibiebiler er dyrt for lommeboken», heter det i annonsen. Selgeren presiserer at takboksen har en mindre skade i front, men den er ikke gjennomgående til innsiden.

— Den har ikke vært under vann. Som bildet viser var den hele tiden over vann.