**GJERSTAD: Brutt opp dør

07.24** : Politiet får melding om at noen har brutt opp en dør på Gjerstad stasjon, og finner datautstyr på innsiden som virker samlet sammen for å fraktes bort. Men det er ikke meldt noe savnet foreløpig.

**ARENDAL: Stjal diesel

07.25** : Entreprenørfirmaet Trafikk og Anlegg melder inn at noen har klippet opp en lås på anleggsområdet i Flødevika, og tatt seg inn til dieseltankene. Det er blitt tatt noe diesel, ifølge politiet.

**RISØR: Innbrudd

07.32** : Det meldes om et innbrudd hos Sveis og Montering, og en patrulje sendes til stedet. Det er blitt knust ei rute, og en firmabil er forsøkt stjålet. Foreløpig er det uklart om noe er blitt stjålet fra stedet.

ARENDAL **: Sjekker sikring av last

07.47** : Politiet kontrollerer en semitrailer, som står med gods på traileren under varelevering. Politiet kontrollerer om lasten er godt nok sikret.

**BIRKENES: Tilhenger forsvunnet

07:55** : Det meldes om en stjålet tilhenger med et dieselfat, som stod parkert mellom Steinsland og Mollestad. Tilhengeren tilhører en skogsarbeider, som mener tyveriet må ha skjedd i løpet av helgen.

**GJERSTAD: Stjålne mopeder

08.07** : To uregistrerte mopeder blir meldt stjålet fra Sletta Bilberging på Brokelandsheia. Det har blitt kutta en kjetting, og de to mopedene på 50 kubikk hver er forsvunnet. Politiet har sendt en patrulje til stedet.

**GRIMSTAD: Innbruddsforsøk på parfymeri

08.15** : Det blir gjort forsøk på å bryte seg inn gjennom et vindu hos Odden parfymeri. Butikken har slitt med innbrudd tidligere. Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Sammenstøt mellom syklist og bil

10.18:** AMK melder fra om at en syklist og en bil har hatt et sammenstøt ved Elvine på Lund. En bil skal ha kommet kjørende på Marviksveien, mens en syklist var på vei mot byen på gang— og sykkelstien. Da bilføreren skulle svinge inn på parleringsplassen ble det et sammenstøt med syklisten, som er en 28 år gammel kvinne fra Kristiansand. Politiet har midlertidig beslaglagt førerkortet til bilisten, som er en 78 år gammel kvinne fra samme by.

**KRISTIANSAND: Moped stjålet

10.22:** En person melder fra om at en moped er stjålet fra en adresse i Vågsbygd mellom 21. september og dags dato. Mopeden er en Peugot med kjennetegn PT 5164. **ÅMLI: Forsøkte å stjele lastebil

10.19:** Melding om at noen i løpet av helga har forsøkt å stjele en lastebil fra Åmli sentrum. Vedkommende har knust en rute og forsøkt å tjuvkoble lastebilen, men klarte ikke det.

**KRISTIANSAND: Kjørte inn i bil bakfra

10.50:** AMK melder fra om at det har vært en trafikkulykke på riksvei 9. På Setesdalsveien, like før krysset til Kuliavaien skal en bil ha kjørt inn i en annen i forbindelse med oppbremsing. Sjåføren i den påkjørte bilen, en 41 år gammel kvinne fra Kristiansand, klaget på nakkesmerter etter påkjørselen. Passasjerene ble ikke skadet, og det ble heller ikke den 75 år gamle sjåføren av den andre bilen.

TVEDESTRAND: Ubudne gjester på prestegården Ting tyder på at noen i løpet av sist uke har tatt seg inn på Holt prestegård, som for tiden er under oppussing. Det er funnet brukte sprøyter på stedet, men det er ikke stjålet noe.

**ARENDAL: Mistet tilhengeren uten å merke det

12.05:** En bilfører ringer å forteller at vedkommende var ute å kjørte på riksvei 42 da en bil som kom i motgående felt mistet tilhengeren. Hengeren holdt på å treffe innringers bil, men da politiet kom i kontakt med eieren viste det seg at han ikke hadde merket noe til dette. Den 64 år gamle mannen fra Arendalsområdet var da tilbake på stedet. Han vil bli anmeldt for forholdet.

**MARNARDAL: Brøt seg inn og sovnet på togstasjon

12.36:** En vakt på Marnardal stasjon oppdager at det har vært innbrudd. Den antatte gjerningsammen sover på stedet, men mangler identitetspapirer. Vedkommende, som trolig er utenlandsk statsborger, blir tatt med til Mandal politistasjon for en sjekk av identitet. Ting tyder på at vedkommende har tatt seg inn i det falleferdige bygget for å sove, og operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt tror ikke NSB vil anmelde forholdet.

**ARENDAL: Fjernet vindu og stjal PC

12.50:** Securitas får melding om en innbruddsalarm på en privat adresse i Arendal. Vekteren som rykker ut oppdager at noen har fjernet et vindu og tatt seg inn i huset. Politiet har vært på stedet og funnet ut at laptop og sølvtøy trolig er stjålet. Foreløpig har de ikke klart å knytte noen til tyveriet.

**LINDESNES: Bil av veien

13.58:** En enslig bil kjører av veien ved Lonestrand, men ingen personer kom til skade. En kranbil bistår med å få opp bilen, og en politipatrulje sjekker at alt er OK på stedet.

**KRISTIANSAND: Løse hester ved Håneskrysset

13.56:** Politiet får flere meldinger om at det er to løse hester i området rundt Håneskrysset. En patrulje rykker ut til stedet og får kontakt med noen som er på vei ut for å lete etter hestene sine.