ØYPERLE: Eiendommen på Bergsøya måler 23.000 kvadratmeter og inneholder blant annet eget basseng og tennisbane. Foto: Kurt Engen

LILLESAND : — Hvis vi oppnår 35 millioner kroner for denne eiendommen, er det ny rekord for et landsted på sørlandskysten, sier eiendomsmegler Gustav Sædberg ved Meglerhuset Sædberg til Fædrelandsvennen.

Det var Dagens Næringsliv som først skrev at den eksklusive eiendommen nå legges ut for salg.

Betalte fire mill.

Linn Stokke og Atle Brynestad kjøpte landstedet på Bergsøya i 1993. Den gang betalte de fire millioner kroner, ifølge DN.

Ekteparet har siden den gang investert mange millioner kroner.

- Har alle fasiliteter

— Det er vanskelig å beskrive denne eiendommen. Den har rett og slett alle fasiliteter. Basseng, tennisbane og usjenert, stor tomt for å nevne noe, sier Sædberg.

IDYLL: Bergsøya ligger rett sør for Lillesand sentrum. Eiendommen har lang strandlinje, brygger og båthus. Foto: INVISO

Eiendommen måler totalt 23 mål. Bergsøya ligger rett sør for Lillesand sentrum.

Interessenter har meldt seg

Den gjeldende prisrekorden på kysten av Sørlandet ble også satt i Lillesand, da eiendomsinvestoren Ola Mæle solgte eiendommen "Gården" på Ågerøya for 34,5 millioner kroner. Han solgte eiendommen til sitt eget familieselskap Bjerke Industrier i 2009. Sædberg har tro på at perlen på Bergsøya vil tangere Mæles rekord. Etter at DN omtalte eiendommen tirsdag har han allerede fått forespørsler fra interessenter.

— Det har poppet inn henvendelser allerede i dag. Jeg tror at det er mulig å oppnå prisantydningen. Dette er en sjelden mulighet, sier megleren.