MANDAL: – Vi har vært i kontakt med en del vitner som sier de har fått inntrykk av at saken er oppklart og at politiet av den grunn ikke er interessert i flere tips. Det er ikke riktig. Det gjenstår fortsatt mye arbeid. Derfor ønsker vi på nytt å oppfordre folk til å ta kontakt med oss dersom de kan sitte på verdifull informasjon, sier etterforskningsleder Jan Arild Wigemyr ved Mandal politistasjon.

FUNN: Krimteknikerne sikret fotavtrykk på åstedet. ARKIVFOTO: TOR ERIK SCHRØDER Foto: Tor Erik Schrøder

ÅSTEDET.

Politiet er spesielt interessert i å komme i kontakt med vitner som var i nærheten av åstedet på Hollekleiv i tidsrommet 02.30 til 03.30 natt til søndag.– Har folk oppholdt seg på andre steder, men mener de likevel sitter på viktig informasjon, så vil vi gjerne at de tar kontakt uansett.

Det var natt til søndag at Heidi Thisland Jensen (28) ble funnet drept på sykkelstien noen hundre meter fra sitt hjem øst for Mandal sentrum. Thisland varslet selv politiet om at hun følte seg truet av sin ekskjæreste.

Da politiet ankom åstedet få minutter senere, fant tjenestemennene Thisland Jensen livløs. Hun skal ha blitt drept av en rekke knivstikk.

Politioverbetjent Wigemyr forteller at politiet så langt har avhørt et trettitalls vitner.

– Enkelte har meldt seg til politiet, mens andre har politiet selv tatt kontakt med på bakgrunn av informasjon vi har innhentet. Men ettersom dagene går, merker vi at tipsstrømmen avtar, sier Wigemyr.

– IKKE OPPKLART.

Etterforskningslederen sier det gjenstår mye arbeid før saken kan betraktes som oppklart.

– Siktede i saken har som kjent erkjent straffskyld for legemsbeskadigelse, men det gjenstår en del etterforskning, understreker Wigemyr.

DREPT: Her undersøker politiets krimteknikere huset til den drepte kvinnen. ARKIVFOTO Foto: Jarle R. Martinsen