EVJE: — Det gikk veldig bra. Dagen var helt topp, med flott værog masse folk tilstede, forteller arrangørleder Geir Magne Feed.

Årets jordbærfestival ble avholdt av Otra IL i sentrum av Evje pålørdag, og var den attende festivalen i rekka. Arrangørlederen tipper på atmellom tre og fire tusen mennesker møtte opp til jordbærfest.

Overskuddet av festivalen går til skiløyper idrettslaget eransvarlige for.

GODT FORNØYD: Arrangør Geir Magne Feed er storfornøyd med årets jordbærfestival. her hilser han på en av turistene som besøkte folkefesten. Foto: Alf Andersen

I forkant hadde Feed handlet inn 700 kilo jordbær, som ble solgtmed fløtemelk og sukker til.— Det gikk vel mellom 1600 og 1800 porsjoner med jordbær og fløte. Itillegg hadde vi ny rekord på loddsalget vårt, på 5000 lodd, hvor gevinsten varen plentraktor, sier Feed.

Dette er aktiviteter fra festivalens tradisjonelle program, somogså inkluderer en tippekonkurranse, hvor man gjetter hvor mange jordbær somligger i en glassbolle.

— Jordbærfestivalen er en stor ting her på Evje, og har vært etarrangement som jevnt har holdt seg stort de siste 10-15 årene. Både turister,folk som bor her, og utflyttede bygdefolk kommer hit for å delta, fortellerarrangørlederen.