AGDER: Huitfeldt skal være hovedtaler under arrangementet på Eydehavn i Arendal og i Kristiansand.

I Kristiansand starter 1. mai— toget ved Arbeideren klokka 12.35. Citytrain vil kjøre tog for barnefamilier og personer som er dårlige til beins. Hovedparoler for året er "Forsvar faglige rettigheter, nei til borgerlig styre" og "Framtida trenger lærlinger nå".

Citytrain kjører 1. mai-tog. Foto: Torstein Øen

Etter markering og taler på Torvet skal det være en bekransning av 22. juli-minnesmerket og solidaritetsgudstjenste i Domkirken.Aust-Agder Arbeiderparti skriver i en pressemelding at stortingsrepresentant Freddy de Ruiter skal holde tale i Risør og Arendal sentrum, mens stortingsrepresentant Dag Ole Teigen kommer til Birkenes og Grimstad.

Trond Henry Blattmann, som leder støttegruppen etter 22. juli, skal holde tale på Evje. Stortingskandidat Line Vennesland taler i Tvedestrand og Vegårshei. Inger Løite taler i Gjerstad, Tellef Inge Mørland i Åmli og Jon Rolf Næss i Valle. I tillegg vil det bli ungdomsappeller av ungdomskandidat Kristine Hallingstad i Lillesand og Birkenes, May Lene R. Nodeland i Risør, Martin Huth på Eydehavn og Åse L. I. Egge i Grimstad

Parolene i Aust-Agder er blant annet "Vi tar Norge videre", "Trygg styring", "Lovfest retten til hel stilling", "Fritt Palestina" og "Nei til konkurranseutsetting av offentlige tjenester".

Her er oversikten over 1. mai-arrangementer fra hele landet.