**ARENDAL: Trafikkontroll

23.50:** Up har hatt fartskontroll på E 18 ved Brekka i Arendal. To bilister bleførerkortløse. En 49 år gammel kristiansander mistet ”lappen” direkte for å hakjørt 94 kilometeri timen i 60-sonen. En 42 år gammel mann fra Songdalen mistet også sertifikatetetter å ha opparbeidet seg for mange prikker.

**KRISTIANSAND: Mye kontanter

01.27** : En patrulje stopper en bil på Setesdalsveien. I bilen finner patruljenet stort antall kontanter. Jourhavende jurist bestemmer at personene i bilen skalsitte i arresten over natten i påvente av avhør.

**MANDAL: Dame i villeste laget

02.18:** Fortvilede ansatte på puben i Mandal ringer politiet etter at de ikkefår kontroll på en dame som de karakteriserer som «vill og gal».De hadde da forsøkt å få kontroll på kvinnen i over en time. Politiet kommer ogden 40 år gamle damen fra Troms overnatter i arresten i Kristiansand, etter entur innom legevakt.

**KVINESDAL: Fyllekjører

05.17:** Det kommer melding om en trafikkulykke i Kvinesdal. Patruljen plukkeropp en kar som har kjørt ut i grøfta på Åmot ved krysset til Vesterdalsveien. Mannenfremstår som beruset og måler til 0,83 på alkometeret. Den 54 år gamle kvindølenblir tatt med til Flekkefjord for utvidet blodprøve.