Ifølge operasjonsleder i Agder politidistrikt, skal det ikke ha vært noen alvorlige hendelser i natt. Det var litt fyll og bråk i Arendal, og noen klager på høy musikk fra bolighus i distriktet.

**ARENDAL: Anmeldt for slåssing

03.37:** En 25 åring ble arrestert og anmeldt for ordensforstyrrelser etter å ha sloss på en restaurant i sentrum.

**LYNGDAL: Stanset beruset trailersjåfør

03.41:** Politiet fikk melding om en beruset estlandsk trailersjåfør som ville kjøre til Kristiansand. En sivilperson klarte å stoppe sjåføren, og en politipatrulje rykket ut til stedet.

**ARENDAL: Kjørt hjem

04.24:** Politiet kjørte hjem en person som hadde lagd bråk ved en restaurant.

**GRIMSTAD: Slo til vakt

04.26:** En full polakk slo til en vakt ved Loftet. Polakken forlot stedet, og en politipatrulje søkte etter vedkommende.

**ARENDAL: Promillekjøring

10.38:** Stanset up en bil hvor fører, en 30 år gammel mann, ble mistenkt for promillekjøring. Politiet har sikret seg de nødvendige prøver av mannen, og han ble anmeldt.

**Mandal: Innbrudd i bil

11.07:** I løpet av natta har det vært innbrudd og tyveri fra en parkert bil ved lande hyttefelt. En veske med diverse innhold ble stjålet fra bilen.

**LYNGDAL: Fant drivende båt

11.21:** En 20 fots Uttern skjærgårdsjeep ble tatt hånd om etter å bli funnet drivende i Grønnsfjorden. Båten har en 115 hestekrefters Mariner påhengsmotor. Det er foreløpig ukjent hvem som eier båten.

**FARSUND: Båt meldt sjålet

15.05:** En båt av typen Belle 512 blir meldt stjålet. Båten har en Mercury påhengsmotor med 75 hestekrefter. Båten skal ifølge eieren ha blitt stjålet i løpet av de siste 14 dagene.

ARENDAL: Leteaksjon

17.57:

**VENNESLA: Tyveri i Øvrebø

19.08:** Politiet melder om et grovt tyveri fra en enebolig i Ørebø. Et vindu skal være knust. Det skal blant annet være stjålet sølvtøy.

HÆGEBOSTAD: Låve brant ned

22.15: