AGDER: 15 personer ble i natt plassert i arresten i Kristiansand, mens det i Arendal var fem personer som ble arrestert.

**VALLE: Blødde fra nesa

00.05** fikk politiet melding om at en person hadde fått juling på en fest i Valle. Vedkommende var blitt slått i ansiktet og blødde fra nesten. Fornærmede kjente gjerningspersonen, og vil i ettertid vurdere om han ønsker å anmelde forholdet eller ikke.

**KRISTIANSAND: Gjester i slagsmål med dørvakter

00.19** fikk politiet melding fra Havana i Kristiansand. De trengte bistand med to gjester som slåss med vaktene på stedet. En patrulje ble sendt til stedet og de to gjestene ble pågrepet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Bråk på utested

00.22** fikk politiet melding fra Kick. De trengte hjelp med en gjest som lagde problemer på stedet. En 29 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet og satt i arresten. I tillegg til å ha laget bråk var han også i besittelse av litt marihuana.

**KRISTIANSAND: Spyttet på politiet

00.45** fikk politiet melding om tilløp til slagsmål på utsiden av bedehuset i Dronningens gate. Da politiet kom til stedet var stemningen fremdeles ganske ampert. En nektet å oppgi personalia og en annen spyttet på politiet. Ifølge operasjonsleder var det snakk om to personer som oppførte seg som noen tullinger. Det hele endte med at han ene måtte til sykehuset på grunn av høyt alkoholinntak. Han ble liggende der for overvåkning. Den andre ble tatt med inn til politistasjonen.

**KRISTIANSAND: Fikk flaske i hodet

01.13** fikk politiet melding om at Havana hadde problemer med en kvinnelig gjest. En politipatrulje ble sendt til stedet. Mens politiet var på stedet oppstod det et nytt forhold. En gjest fikk en flaske i hodet og begynte å blø kraftig. Vedkommende ble kjørt til legevakten med ambulanse. En 26 år gammel mann ble tatt med inn til arresten for flaskekastingen. Det opprinnelige forholdet ble det ordnet opp i på stedet.

**KRISTIANSAND: Promillekjører gikk amok

01.21** fikk politiet melding om at en mann hadde gått amok på en adresse på Hellemyr. En politipatrulje ble sendt til stedet, men før de kom frem hadde den rabiate personen forsvunnet fra stedet i en bil. Ifølge melder skulle vedkommende være beruset. Ved fremkomst på adresse kunne patruljen konstatere at huset hadde blitt rasert en del. Klokken 02.09 ble bilen og fører stoppet i området ved Hellemyr skole. Mannen, som er 40 år gammel, ble satt i arresten mistenkt for promillekjøring.

**ARENDAL: Kastet øl

01.29** fikk politiet melding om at en mann kastet øl i ansiktet på andre gjester på Sjøpuben. Vedkommende, en 21 år gammel mann, ble satt i arresten.

**MANDAL: Innstigningstyveri

01.52** fikk politiet melding om innbrudd i en bopel i Mandal. Tyver hadde stålet en tv og en spillmaskin. Forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Sovnet på trappa til brannstasjonen

01.59** fikk politiet melding fra brannvesenet. En mann hadde lagt seg til å sove på trappa på utsiden av stasjonen. Vedkommende endte i sovende stilling i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Beruset mann falt

02.02** fikk politiet melding om at en beruset mann hadde falt i asfalten på utsiden av lokalene til Bakgården. Vedkommende hadde slått hodet og var kun delvis bevisst. En ambulanse tok seg av mannen.

**KRISTIANSAND: Knust vindu

02.14** fikk politiet melding om et knust vindu i Kongens gate. Da patruljen kom til stedet oppdaget de en del blodsøl på utsiden av det knuste vinduet, men ellers hadde de lite opplysninger å gå etter. Det var ingen personer på stedet da de kom frem.

**ARENDAL: Slagsmål

02.14** fikk politiet melding om at en mann skulle ha fått juling på Havnepuben i Arendal. En patrulje kom i kontakt med vedkommende. Han var ikke særlig skadet, og forholdet ble tonet ned. Mannen vil vurdere å anmelde forholdet i ettertid.

KRISTIANSAND: Håpløse jenter

Politiet fikk i natt melding fra Spot om to at de trengte bistand med det som ble betegnet som to håpløse jenter. De to ble tilsnakket av politiet, uten at det gjorde noen særlig nytte. Den ene av dem ble kjørt til legevakten for en sjekk, mens den andre ble sendt av gårde. Politiet har ikke opprettet noen sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Lysmast i veien

02.48** fikk politiet melding om en lysmast som lå delvis i veien ved Oddernesbroa. Veitrafikksentralen ble varslet.

**ARENDAL: Slagsmål

02.50** fikk politiet melding om slagsmål på utsiden av Esso på Stoa. En bilrute ble også knust på stedet. En 21-åring fra Froland ble pågrepet og satt i arresten.

**FLEKKEFJORD: Vold mot offentlig tjenestemann

02.58** ble en 21 år gammel mann fra Kvinesdal pågrepet etter å ha blitt tilsnakket flere ganger for slossing av politiet. Han var svært lite lysten på å bli med politiet og satt seg til motverget. Som et resultat av dette så politiet seg nødt til å ta vedkommende med makt. 21-åringen ble satt i arresten, og anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann.

**KRISTIANSAND: Klatret i kran

02.58** fikk politiet melding om at to personer klatret i en kran i Rådhusgata. De to ble snakket ned fra krana, og det blir ikke gjort noe mer ut av saken.

**BIRKENES: Bil i grøfta

03.23** fikk politiet melding om en bil i grøfta mellom Birkeland og Lillesand. Airbagen var utløst, men det var ingen personer i bilen og motoren var kald da patruljen kom til stedet. Politiet kom i kontakt med bileier som kunne opplyse om at det var sønnen som disponerte bilen. Politiet har foreløpig ikke kommet i kontakt med vedkommende, men har opprettet en sak på forholdet.

**RISØR: Stakk av gårde med bil etter slagsmål

03.24** fikk politiet melding om slagsmål på torvet i Risør. Tre personer ble observert i det de stakk fra stedet i en bil. Politiet fikk registreringsnummer på bilen og klokka 03.46 ble den stoppet i Risør sentrum. Sjåføren var ikke i besittelse av førerkort, og var i tillegg beruset. Han ble kjørt til legevakten for en utvidet blodprøve.

**MANDAL: Luftvåpen og piller

03.56** i forbindelse med en kontroll av kjøretøy fant politiet et luftvåpen i en bil. Det vekket interessen til politiet og etter nærmere undersøkelser av bilen fant de også noen piller, et visakort som ikke tilhørte sjåføren og en forsterker og noen høyttalere som han ikke kunne gjøre rede for. Sjåføren ble også tatt med til legevakten for en utvidet blodprøve. Den mistenkte er en 25 år gammel mann fra Mandal. Politiet har opprettet en sak på forholdet.

**ARENDAL: Tyv tatt på fersken

04.03** gikk alarmen på Saga Video i Blødekjær. Da patruljen kom til stedet var vedkommende som utløste alarmen fremdeles inne i butikken. Mannen, en 45-åring fra Risør, ble pågrepet og satt i arresten.

**ARENDAL: Sov midt i veien

04.56** fikk politiet melding om en mann som lå og sov midt i veien på Nedenes. Mannen ble kjørt hjem.