AGDER: — Helt speilglatt skøyteis på veien

MANDAL: Tyveri for full musikk

AGDER: Politiloggen fra i natt

KRISTIANSAND: Skled inn i strømstolpe på Flekkerøya

KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Varoddbroa skapte kø

MANDAL: Skadet beinet på vinkelkutter

**GRIMSTAD: Én tatt i politikontroll

07.45-09.00** Politiet holdt kontroll i Grooseveien. 30 trafikanter ble kontrollert. Én får et forenklet forelegg for å ha snakket i mobiltelefon under kjøring.

**GRIMSTAD: Mistenkt for ruspåvirket kjøring

10.07** En 40 år gammel mann fra Grimstad ble kontrollert av politiet ved Statoil. Mannen hadde kjørt bil. Politiet mistenkte ham for kjøring i ruspåvirket tilstand, og tok ham med for å avlegge blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt.

ARENDAL: Fotgjenger påkjørt i sentrum

KRISTIANSAND: Savner bilskilt

Et skilt med nummer DL 99154 er borte. Det er uklart om det er stjålet eller har falt av under kjøring. Det er også uklart hvor skiltet har forsvunnet fra, men bileieren er fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped

15.20:** En moped har blitt stjålet utenfor KKG videregående skole. Mopeden er en rød Peugeot med registreringsnummer: PU 1689. SONGDALEN: Lange køer etter trafikkuhell på E 39

KRISTIANSAND: Full stopp på E 18 ved Varoddbroa

**KRISTIANSAND: Butikktyveri

17.30:** Det meldes om en butikktyv som har blitt oppdaget på Sørlandssenteret. Han har stjålet både katteutstyr og fiskeutstyr som blir konfiskert. Personen er så truende at personalet ikke turte å holde han igjen. De har dog notert bilnummer som er overlevert politiet.

BYGLAND: Fartskontroll

Up har hatt fartskontroll på riksvei 9 i Bygland. Det ble levert ut seks forenklede forelegg for høy fart. Høyeste fart som ble målt var 80 km/t i 60-sonen.

MANDAL: Stoppet ikke i fartskontroll

**KRISTIANSAND: Butikktyv

18.20** : Kiwi i Markens gate oppdager en butikktyv som prøver å få med seg noe sjokolade. Den 20 år gamle arendalitten blir aggressiv og rabiat mot butikkpersonalet. Politiet kommer og får roet han ned.

KVINESDAL: Innbrudd

Det har i løpet av de siste ukene vært et innbrudd i en hytte på Kvinesheia i Kvinesdal. Det er blant annet stjålet noe brus fra hytta som også brukes som forsamlingshus.

**ARENDAL: Krangel

21.16:** Politiet måtte megle mellom et ektepar som kranglet på en adresse i Arendal. Saken løste seg.

**KRISTIANSAND: Høylytt fest

22.13:** En høylytt fest førte til politiutrykning. Festdeltakerne lovte å dempe seg og politiet fikk

**LINDESNES: Saltsyre-lekkasje

22.33: Les mer i egen sak.**

**KRISTIANSAND: Dørvert slått

22.39:** En person slo til en dørverk ved Kick i Dronningens gate. Da politiet kom til stedet var ingen interessert i å anmelde forholdet, men den aktuelle gjesten ble bortvist.