**KRISTIANSAND: Krangel på Grim

00.09:** Politiet må kjøre til en bolig på Grim det det har vært en krangel mellom to personer og en av dem er påført mindre skader.

— Ambulansepersonell tar seg av den skadde. Politiet får en oversikt over hendelsen .Ingen pågripelser, melder operasjonsleder i Agder politidistrikt, overbetjent Frank Solås, kort tid etter første melding, i en Tweet.

**VENNESLA: Ruteknusing

01.46:** Det ble observert to gutter som knuste et vindu i dør inn til en bedrift i Sentrumsvegen i Vennesla. Åstedet undersøk av politiet.

**FARSUND: Bråk på utested

02.38:** Politiet får inn melding om bråk på et utested i Farsund. - En gjerningsmann ble pågrepet og kjørt til arrest i Kristiansand, twiter Solås.

**KRISTIANSAND: Forulempet politiet

03.09:** Politipatruljen pågrep en person som forulempet politiet samt ikke ville oppgi personalia til politiet i Kristiansand sentrum. - Vedkommende anmeldes, opplyser operasjonsleder på Twitter.

**KRISTIANSAND: Sperringer er nede

03.30:** Det er blåst ned endel sperringer rundt byggeplasser i Kristiansand. - De ansvarlige anmodes om å ta en kontroll på sin plass, skriver Solås i en Tweet.

**BIRKENES: Brann i hus

05.02:** Politiet får melding fra brannvesenet om boligbrann. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Truet vekter

10.12:** To personer blir pågrepet for trusler med skrujern mot vekter på Amfi kjøpesenter. - Personene er også mistenkt for grovt tyveri fra McDonalds Arendal. De er 15 og 17 år gamle, og fra Arendal, melder operasjonsleder ved Agder politidistrikt, overbetjent Per Kristian Klausen, i en Tweet.

MANDAL: Fant løs båt

12.52: Ved Kirkevika utenfor Mandal har en rød Steady-jolle drevet inn i løpet av natten. - Båten er dradd opp på land og sikret, twitrer Klausen.

**FARSUND: Skadd av skudd

13.44:** En mann skal ha mistet armen i en skyteulykke. Les mer i egen sak.