— Jeg tror vi tar gullet. Vi har hatt føringen hele veien, sier Kurtovic etter thrilleren i Sparebanken Sør Amfi.

ØIF Arendal vant til slutt 21-19. Det kunne været nok til seriegull, men i og med at Bodø slo Haslum, blir ikke seriegullet avgjort før onsdag i neste uke. Sørlendingene har to poengs forsprang, og møter Runar borte mens Bodø tar imot Bækkelaget hjemme.

Det betyr at Arendal vinner gull så sant de tar poeng.

- Bodø får det tøft

— Bodø kommer til å få det tøft. De må vinne, og det er en situasjon som alle lag preges av. De vil være i samme situasjon som vi var i dag, og det er ikke lett, sier Kurtovic - som før kampen tegnet ny toårskontrakt med arendalittene.

Og det var tydelig at situasjonen han snakker om ikke var lett. Vertene er normalt mange hakk bedre enn Stord, men i første omgang var det helt jevnspilt og gjestene ledet 11-10 til pause.

— Det var to lag som var gode bak, men angrepet vårt var ikke bra. Det fungerte ikke i ankomst- og kontrafasen, og vi spilte altfor mye på tvers. Kampen i dag var et eksempel på hvordan gode spillere kan bli statister, sier Kurtovic.

Køpp avgjorde

Etter en grusom start på andre omgang, tok vertene over føringen, men selv ikke da de ledet 18-15 klarte de å riste av seg gjestene. Spenningen sto seg helt til Eirik Køpp i sluttsekundene scoret 21-19-målet.

— Innsatsen var helt utrolig. Vi sliter noe helt vanvittig, og likevel vinner vi. Egentlig skal vi tape en slik kamp, men vi vinner fordi vi gir oss aldri, sier Kurtovic stolt.

Han hadde ingen kontroll på hva stillingen var i Bodøs kamp før helt på slutten.

— Da det var 31 sekunder igjen i vår kamp, fikk jeg høre at de ledet med to mål. Det var akkurat som vi hadde regnet med at de kom til å vinne, sier han.

Onsdag i neste uke faller den endelige avgjørelsen.