Kl. 12.28 kom det melding på Twitter fra 110 Agder om en kollisjon på E 18 ved Longumvannet øst av Arendal.

Politiet melder et par minutter senere at det er et latvisk vogntog som har kjørt i en personbil bakfra.

Til sykehus

Patruljen på stedet forteller at trafikken går greit forbi åstedet, men at det går litt tregt.

— Tre personer satt i personbilen. De ble fraktet i ambulanse til sykehuset i Arendal, melder operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt via Twitter.

— Lastebilsjåførens førerkort ble beslaglagt grunnet kjøreadferd og manglende avstand til bilen foran. Kjøretid, hviletid og teknisk sjekkes på Arenadl trafikkstasjon, legger Ugland til.

Må byttet sjåfør

Torsdag ettermiddag kan operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt legge til at det ikke er mistanke om promillekjørnig i forbindelse med trafikkulykken.

— Sjåføren har fått midlertidig dispensasjon til åkjøre videre til Stavanger, men så må det byttes sjåfør for vogntoget der. Resultatet forundersøkelsen av eventuelt brudd på kjøre- og hviletidsbestemmelsene må Arendal politistasjon svare på, forteller Kleivane til Fædrelandsvennen.

— Politiet har opprette sak på forholdet ogjeg vil anta at rapporten blir skrevet ferdig av politietpatruljen i Arendal fredag. Statens vegvesen vil nok ha sitt åsi omkring selve vogntoget og de tekniske tingene, legger operasjonslederen til.