**MANDAL: Politibåten i aksjon

16-23:** Politibåten i Mandal har vært ute på patrulje. Dette resulterte i 12 kontrollerte. En person blir anmeldt for brudd på merke— og dybdebestemmelser for fiskeredskap.

**MANDAL: Større promillekontroll

01.36:** På E 39 gjennom Mandal gjennomfører politiet en større promillekontroll. Det var 43 kontrollerte, men ingen reaksjoner.

**IVELAND: ATV-ulykke

02.15:** Kvinne livstruende skadd i kollisjon. Les mer i egen sak.

LILLESAND: Strømbrudd

09:31: Melding om røykutvikling fra en trafo på Moen i Lillesand. Trafoen hadde smeltet noe som medførte at deler av Lillesand en stund ble uten strøm. Les mer i egen sak.

**KJEVIK: Krattbrann

12.27:** I halv ett-tiden fikk nødetatene melding om en krattbrann og sendte politi og brannvesen til stedet. En halvtime senere kunne politiet melde at krattbrannen hadde blitt slukket, og at ca. ett mål hadde brent ned.

**KRISTIANSAND: Pågrepet for ordensforstyrrelse

12.44:** Politiet fikk inn en melding om en beruset mann som lagde kvalme i lekeparken i Tresse i Kristiansand. Mannen ble pågrepet og innbragt. Han vil også bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Beruset syklist med tyvegods

17.29:** I halv-seks tiden fikk politiet inn en melding om en overstadig beruset person på sykkel i Barstølvn i Kristiansand. Da politiet fant mannen pågrep de han ettersom han var i besittelse av tyvegods.

KRISTIANSAND: Brann i skjærgårdsidyll

18:07: I 18-tiden onsdag rykket brannvesenet ut til Lille Risøy utenfor Flekkerøy etter melding om brann. Les mer i egen sak.

**MOSBY: Gårsdagens lyn ble til skogbrann

18.40:** Skogbrann ved Høie Fabrikker. Les mer i egen sak.

EVJE OG HORNNES : Brann i uthus på Tangen

22.05: Både Setesdal brannvesen i Evje og Iveland rykket ut til et uthus som sto i full fyr. Les mer i egen sak.