KRISTIANSAND: — Etterforskningen pågår for fullt. Vi har drevet mye taktisk etterforskning, og vi har hatt fornærmede inne til nytt avhør, sier etterforskningsleder ved Kristiansand politistasjon, Leif Vagle, til fvn.no.

Politiet har fortsatt ingen mistenkte i saken etter at en kvinnelig butikksjef ble brutalt ranet på en Narvesen-kiosk i Kristiansand sentrum søndag kveld.

Les også: Ingen mistenkte for brutalt ran

Inne til nytt avhør

Ifølge fornærmedes forklaring til politiet skal én maskert person ha utført ranet. Politiet ønsker ikke å gå inn på detaljene i kvinnens forklaring av hendelsesforløpet.

  • Det jeg kan si er at fornærmede har gitt en god forklaring på hendelsesforløpet, sier Vagle til fvn.no.

Raneren skal ha slått til rundt klokken 21 søndag kveld i det den kvinnelige butikksjefen var i ferd med å stenge kiosken for kvelden.

— Vi har fått inn noen tips i saken, men jeg ønsker ikke å gå noe nærmere inn på dem.

Ønsker flere tips

Det skal ikke ha oppholdt seg mange personer i sentrum i det aktuelle tidsrommet, og politiet er derfor svært interessert i å komme i kontakt med personer som har oppholdt seg eller passert kiosken i tidsrommet klokken 20-23 søndag kveld.

  • Hvis noen har passert Narvesen i det aktuelle tidsrommet og vet, eller har sett noe, ber vi dem ta kontakt med politiet, oppfordrer Vagle.

Tips i saken? Kontakt politiet på telefon 02800.

På hjørnet av denne bygningen i Markens Gate 20 ved Narvesen-kiosken slo den maskerte raneren til søndag kveld. Kart: Gule Sider.

Den maskerte raneren skal ha bundet og kneblet den kvinnelige butikksjefen like innenfor dørene til butikken og kommet seg unna med et større pengebeløp.

— Vi vil ikke gå ut med det eksakte beløpet, men ut ifra samtaler vi har hatt med fornærmede skal det være snakk om et større pengebeløp, sier Vagle til fvn.no.

Av hensyn til etterforskningen vil politiet heller ikke ut med hva slags våpen som ble brukt i forbindelse med ranet.

Les også: Funnet bundet og kneblet