**SØGNE: Grovt tyveri fra hytte

10.55** En hytte under oppføring ble utsatt for grovt tyveri natt til mandag. Byggmesteren som eide hytta ble frastjålet mye verktøy.

**ÅMLI: Meldte utbrent bil savnet

16.50** En person meldte bilen sin savnet på lensmannskontoret. Det viste seg at bilen natt til søndag var blitt kjørt i et tre i Åmli sentrum, og senere søndag morgen funnet utbrent på Herefoss.

**KRISTIANSAND: Kvinne og mann slåss ved Hamresanden

18.19** En 51 år gammel kvinne og en 38 år gammel kvinne havnet i slåsskamp i nærheten av Hamresanden. Kvinnen ble tatt med til legevakt, og mannen til arresten. Kvinnen skal ikke ha fått alvorlige skader.

LYNGDAL: Utforkjøring ved Åvesland

**SØR-AUDNEDAL, Innbrudd i hus

22.16:** En nabo melder fra til dattera til en huseier som igjen melder fra til politiet om innbrudd i et hus på Skofteland. Politiet reiser ut med en patrulje, men det er foreløpig usikkert hva som er stjålet, sier Bjarne Bakken, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**MANDAL, To ungdomsgjenger sloss

22.50:** Politiet fikk melding om to ungdomsgjenger som hadde braket sammen i slosskamp ved Mones bensinstasjon i Mandal.

— Da politiet rykket ut, viste det seg at ingen av ungdommene hadde blitt alvorlig skadet. Det eneste som hadde fått en trøkk, var æren til enkelte av ungdommene, sier Bakken.

Slosskampen ble ordnet på stedet.