— Jeg er 24 år og på byen hver helg. Han er 32 og satser på ski. Det måtte bli skjærings, forklarer Morten Eriksen etter å ha sett seg selv forlate «Jakten på kjærligheten» på TV2

Trekantdrama

Ragnhild Strømmen måtte velge bort en av tre friere, og valget falt på Magnus Wold-Hansen. Dermed ble Håvard Hansen og Morten Eriksen sittende igjen som de to siste beilerne til Ragnhild, noe Morten slett ikke satte pris på. Etter å ha tenkt seg litt om, valgte han å forlate programmet.

— Jeg og Håvard igjen til slutt, det ville gått «gæli» , sier Morten som nektet å ta Håvard i hånda da de skiltes. Det angrer han ikke på.

— Angrer nei? Han mente vi skulle skilles som venner. Hvorfor i alle dager skulle jeg dra da? Hadde det vært en kompis som var igjen, så hadde jeg jo ikke dratt, forklarer Morten.

— Men hadde du ikke varme følelser for Ragnhild?

— Det var trist å dra. Men jeg ble så oppgitt over valget hennes.

Ingen kontakt med Håvard

Selv om han altså ikke fikk sjansen til å fri, er Morten godt fornøyd med oppholdet i «Jakten på kjærligheten».

— Jeg har fryktelig mange positive minner. Det har vært utrolig artig å være med.

— Har du kontakt med noen fra programmet?

— Magnus snakker jeg en del med. Men jeg har ikke så mye kontakt med Håvard, for å si det sånn, sier Morten som har fått en del oppmerksomhet i kjølvannet av programmet.

— Jeg vet ikke hvor mye som er vanlig, men det er da noen spørsmål, sier trondheimsgutten lurt og bekrefter at han fremdeles er singel.

I tillegg til Morten Eriksen og Magnus Wold-Hansen, måtte Jonas Reisænen forlate «Jakten på kjærligheten», etter å selv ha sagt at han ikke har noe der å gjøre.