Andre juledag er tradisjonelt en dag med mye folk og lange køer på utestedene i Agder, fra tidlig om kvelden. Men foreløpig melder ikke politiet om noe særlig fyllebråk.

**ARENDAL: Kastet flaske mot politivakta

15.21** blir det meldt inn at en beruset person har kastet en flaske som knuste et vindu på politivakta i Arendal. Den 51 år gamle mannen var aggressiv og sint og ble satt i arrest. Viser seg også at mannen har slått til en 33 år gammel mann på brygga i Arendal, som vil anmelde forholdet.

**FARSUND: Tyveri på asylmottaket

16.15** får politiet melding om grovt tyveri på Farsund asylmottak. Ubudne gjester har vært inne og stjålet med seg en tv.

**TVEDESTRAND: Kjørte av veien

17.37** får politiet melding om en enslig bil som har kjørt av veien på E18 på Godderstad i Tvedestrand. Ei 74 år gammel kvinne kom uskadet fra hendelsen, mens bilen fikk materielle skader.

**KRISTIANSAND: Penger stjålet fra hotell

18.11** får politiet melding om at det er borttatt penger fra et kontor på Sørlandet hotell. Det er uvisst hvor stort beløp.

**ARENDAL: Stjålet registreringsplate

21.33** meldes det fra en bileier at nummerskiltet på bilen er stjålet. Bilen sto på Myratunet og har registreringsnummer PC86833. **KRISTIANSAND: Truende person

21.35** får politiet melding om en truende mannsperson som vil inn på en adresse i Tollbodgata. Politiet kommer på stedet og tar med seg den 39 år gamle mannen og fremstiller han på sykehuset.