KRISTIANSAND: Siden Color Line ble etablert i 1990, har selskapets skip aldri måtte gå tilbake til kai på grunn av bråk eller spetakkel om bord.

LES OGSÅ:

Superspeed måtte snu

Mener vekter var voldelig

Første gang

— Har dere måtte gå i retur på grunn av bråk om bord tidligere?

  • Nei, det har vi aldri opplevd tidligere, sier konserdirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt, Helge Otto Mathisen i Color Line, til fvn.no.

I dagens utgave av Fædrelandsvennen sier linjedirektør Odd Grønberg at utdrikningslag i fremtiden ikke vil være velkommen om bord på Superspeed.

— Folk er hjertelig velkomne til oss. De må gjerne ha vorspiel hos oss, og fortsette ute på byen etterpå. Men ikke utdrikningslag. Det ligger i sakens natur at det da blir bråk, sier Grønberg til Fædrelandsvennen.

- Hvorfor kom utdrikningslaget om bord?

  • På samme måte som på et fly har vi vakter om bord på terminalene. Grupper som helt klart ikke bør reise plukkes da. Sannsynligvis oppførte de seg ikke dårlig der, sier Mathisen.

Unik episode

Heller ikke de andre rederier som seiler fra norske havner kjenner til episoder hvor skipene har returnert på grunn på grunn av bråk.

DFDS Seaways er blant de dominerende aktørene i cruisebransjen. Verken på rutene mellom Oslo - Kiel eller Vestlandet - Newcastle kjenner rederiet tilsvarende situasjoner.

— Jeg kan ikke huske at vi har hatt problemer hvor vi har måtte returnere, sier underdirektør Carsten Jensen i DFDS Seaways, til fvn.no.

LES OGSÅ:

Mener vekter var voldelig