**FLEKKEFJORD: Trafikkuhell

22.40:** En bil med campingvogn kjørte ut av E39 ved Flikka i Flekkefjord. Ambulanse og politi rykket ut, og det viste seg at de to som satt i bilen ikke ble skadet i hendelsene. Ifølge politiet har bilføreren forklart at det var glatt på stedet. Avisen Agder skriver at veibanen skal ha vært full av olje og det var årsaken til at sjåføren mistet veigrepet. Politiet måtte regulere trafikken i en periode etter hendelsen.

**ARENDAL: Kjørte for fort

01.42:** En UP-patrulje målte en bil til 112 km/t i 70-sona ved E18 Longum i Arendal. Sjåføren, en mann (48) fra Arendal, fikk beslaglagt førerkortet.

**KRISTIANSAND: Narkotikabesittelse

02.49:** En mann (19) fra Kristiansand er satt i arresten etter å ha blitt tatt for besittelse av narkoitka. I forbindelse med en kontroll i Dronningens gate fant politiet cirka 0,8 gram hvitt pulver, trolig kokain på mannen. Det ble i tillegg funnet cirka fem gram hasj på 19-åringen.

**KRISTIANSAND: Ødela dekorasjoner

04.05:** Tre pågrepet og mistenkt for å ha ødelagt juledekorasjoner. Les mer i egen sak.

**GRIMSTAD: Stakk fra politiet

04.16:** To kvinner havnet i grøfta etter å ha kjørt fra politiet. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Grovt taxi-tyveri

05.26:** Uvedkommende har tatt seg inn i en parkert maxi-taxi ved Nordea Kongsgård. Et sidevindu er blitt fjernet. Mobiltelefon, dieselkort, håndholdt betalingsterminal og takstameter.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke

08.20:** En mopedist ble truffet av en postbil på Tinnheia i morgentimene. Sjåføren så ikke mopedisten i forbindelse med kryssing av en vei. Politiet responderte på meldingen om ulykken og det viste seg at mopedisten var blitt påført smerter i venstre fot og ble kjørt på legevakta. Det er opprettet trafikksak.