**KRISTIANSAND: Slagsmål

00.43** fikk politiet melding om slåssing i nærheten av Leopold. En gjeng skulle ha barket sammen og enden på visa ble at et par personer ble bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Tyver på fest

00.47** pågrep politiet to festdeltakere som hadde rundstjålet de andre festdeltakerne. Det meste av tyvegodset er kommet til rette, men noe mangler fortsatt. Det er to jenter på 17 år som mistenkes for forholdet og saken vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Ville ikke betale

01.07** ringte en drosjesjåfør til politiet siden han hadde problemer med to personer som ikke ville betale for turen ut til Dalane. De to personene skal også ha oppført seg truende. Politiet reiser ut til stedet og hele situasjonen beskrives som litt uoversiktlig. Til slutt ble en 39 år gammel mann fra Kristiansand pågrepet.

**EVJE: Amok på campingplass

01.10** ble politiet kontaktet av Neset camping i Byglandsfjord. De meldte fra om at en person hadde gått amok på stedet og anmodet politiet om bistand. En 36 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet og kjørt inn til arresten.

**KRISTIANSAND: Slåssing

01.50** ringte en drosjesjåfør til politiet og meldte fra om slåssing. Drosjesjåføren hadde sluppet av to passasjerer, en mann og en kvinne, og i det øyeblikket de var ute av bilen så hadde de begynt å slåss. Politiet kjørte opp til stedet og det hele ordnet seg uten noen anmeldelse.

**ARENDAL: Stakk av

02.16** fikk politiet melding om at en bilist hadde kommet bort i en annen bil på Langbrygga og bare stukket fra stedet. Politiet har registreringsnummeret på bilen som forsvant fra stedet.

**ARENDAL: Innbrudd i bil

02.48** fikk politiet melding fra en bileier som fortalte at det hadde vært innbrudd i bilen hennes som stod parkert i Kirkebakken. Noen hadde knust ett vindu og forsøkt å tyvkoble bilen.

EVJE: Krangel

06.55 rinte en drosjesjåfør til politiet etter at to av hans passasjerer hadde begynt å krangle.

— Rett etter at han hadde sluppet en jente og en gutt ut av bilen så begynte de å krangle, forteller operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Bjarne Bakken.

Ifølge drosjesjåføren skal de to ha slått til hverandre. Da politiet kom til stedet var gutten full og vanskelig og måtte derfor bli tatt hånd om av politiet.

— Vi tok vare på ham en liten stund og da han hadde roet seg ned kjørte vi ham hjem til seg selv, sier operasjonsleder.

**RISØR: Innbrudd i hytte

11.43** fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd på en hytte i Risør. Tyvene hadde kommet seg inn i hytta ved å fjerne en list rundt glasset på inngangsdøra. Dermed har hytta stått åpen siden innbruddet og har på grunn av dette også fått noen vannskader på grunn av regnværet som har vært den siste tiden. Det har også kommet mus inn i hytta. Saken vil bli etterforsket videre av politiet i Risør.

**KRISTIANSAND: Knust vindu

13.20** fikk politiet melding om at det i løpet av helgen er blitt knust et vindu på 1,5 ganger 1,5 meter ved Hellemyr skole. Securitas har sikret vinduet.

**ARENDAL: Biltyveri

14.35** fikk politiet melding om at en Toyota Starlet som stod parkert ved Hove Camping var blitt stjålet. Bilen har registreringsnummer PC85710

**KRISTIANSAND: Amfetamin

15.15** pågrep en patrulje i Kristiansand en person som er i besittelse av det politiet mener er to gram amfetamin. Mannen er 47 år gammel og fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

18.20** En 38 år gammel mann fra Kristiansand ble satt i arresten og vil bli bøtelagt etter å ha oppført seg vilt på busslomma ved Kvadraturen videregående skole i Tollbodgata. Forbipasserende måtte holde mannen nede til politiet kom.

**KRISTIANSAND: Brann i søppeldunk

18.43** Det brant i en søppeldunk ved en bussbu i Kjos ringvei.

**GRIMSTAD: Holdt på å bli kjørt ned

19.24** To fotgjengere måtte kaste seg i grøfta av en villmannskjører på Feviktoppen. Bilisten kjørte en hvit Volvo 940. VENNESLA: 11 tatt i fartskontroll

**KRISTIANSAND: Sjokoladetyveri fra Meny Grim

19.29** Noen har tatt seg inn i butikken ved å bryte opp en før til lageret. Tyvene har ifølge politiet nøyet seg med å stjåle «en del» sjokolade, selv om de hadde tilgang til hele butikken.

**ARENDAL: Kjørte traktor uten lappen

20.15** En 20 år gammel mann fra Grimstad ble tatt for å kjøre traktor uten sertifikatet på Løddesøl.

**KRISTIANSAND: Kjørte med hasj i bilen

23.09** UP stoppet en bilist på Hånes. Den 29 år gamle mannen fra Kristiansand var i besittelse av mindre mengder hasjis, noe han vil bli bøtlagt for.