**RISØR: Klammeri

23.12:** Det meldes om husbråk ved en adresse i Risør sentrum. Det er noe uvisst hva som har skjedd, men det var rolig da politiet ankom stedet. Ingen ønsker å anmelde noe.

**KRISTIANSAND: Beruset gutt

23.33:** Leopold meldte om beruset gutt som hadde problemer med å ta vare på seg selv. Kort tid senere meldte utestedet at gutten var blitt tatt hånd om av to jenter.

**KRISTIANSAND: Bekymringsmelding

23.52:** Politiet mottok bekymringsmelding om mann som skulle være meget beruset i Kirkegata i Kristiansand. Han skal ha ramlet og slått seg, og det ble sørget for at han kom seg hjem.

**MANDAL: Høy musikk

23.57:** Det klages på høy musikk fra Victorias vei i Mandal. Politiet ba festdeltakerne dempe seg og

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

00.11:** Det ble meldt om en vanskelig gjest på Harveys i Kristiansand. Personen, en mann (27), forlot stedet i taxi.

KRISTIANSAND: Kjørte ut

En bilist som kjørte E 39 fra Kristiansand i retning vestover oppdaget en eldre grønn bil som hadde snurret i hans egen veibane. Bilen havnet litt ut av veien, men kom seg løs og kjørte videre vestover. Politiet kikket etter bilen, men uten å finne den.

KRISTIANSAND: Klammeri

To personer skal ha vært involvert i klammeri ved Havana restaurant. Vaktene tok hånd om personene og det endte med at en mann (23) fra Vennesla ble satt i arresten, mens den andre involverte i saken ble kjørt til legevakta for sjekk. Det er uklart om det kommer anmeldelse i saken.

**VENNESLA: Klammeri

00.46:** Det skal ha vært klammeri på en adresse i Ravnåsveien i Vennesla. Politiet har vært på stedet, men det er uvisst hva som faktisk har skjedd. Ingen ble innbrakt og det er uklart om det kommer anmeldelse.

**FLEKKEFJORD: Ruteknusing

00.50:** Et vindu blir knust på en adresse i Brogata i Flekkefjord. Politiet mener å ha navnet på gjerningspersonen, men fant ikke vedkommende i natt. Fornærmede vil anmelde saken.

**GRIMSTAD: Snøballkasting

00.51:** Politiet fikk melding om pågående innbrudd i Gjærbrøndveien i Grimstad. Innringeren hørte lyder fra stua i 1. etasje, men det viste seg å ikke være veldig dramatisk. Kort tid senere fikk politiet ny telefon og det viste seg da at lydene stammet fra snøballer som noen guttunger hadde kastet på et vindu.

**RISØR: Ville inn

01.02:** En mann (50) skal ha forsøkt å ta seg inn i en leilighet i Krags gate. Personen skal ha oppført seg truende. Da politiet kom fram, hadde personen forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Brysom gjest

01.21:** En gutt (17) oppfører seg brysomt ved utestedet Spot. Han ble hentet av politiet og kjørt hjem.

**ARENDAL: Utforkjøring

01.29:** En bil kjører utfor veien ved Tromøy kirke. Politiet rykket ut og det viste seg at ingen var skadet. Bilen hadde sklidd av veien og bileieren var på stedet. Det var ikke mistanke om promillekjøring og politiet oppretter ikke sak etter hendelsen.

**KRISTIANSAND: Falt og slo seg

01.30:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Slo kølla i snøen

01.34:** Politiet fikk bekymringsmelding fra Skomagergada på Hellemyr. Et par ungdommer med golfkøller skapte frykt for at de skulle gjøre skadeverk på biler i området. Det viste seg senere at ungdommene hadde moro av å slå golfkøllene i snøen og det ble ikke funnet skadede biler i området.

**VENNESLA: Snoket rundt

01.37:** En person som snoket rundt og forsøkte å gå inn i flere garasjer i Rådyrveien, var bakgrunn for bekymringssamtale til politiet. Politiet var ute for å se etter personen, men fant ingen. Ingenting er så langt meldt stjålet.

**KRISTIANSAND: Amper stemning

02.11:** Politiet ble varslet om amper stemning ved utestedet På hjørnet. Tre menn, henholdsvis 29, 38 og 40 år gamle, skal ha vært involvert i et slagsmål. Det kan tyde på at det kommer anmeldelse etter hendelsen.

KRISTIANSAND: Klanderverdig oppførsel

En dame (23) som skal ha oppført seg klanderverdig og sjenerende ved Starthallen på Lund ble innbrakt og satt i drukkenskapsarresten. Hun ble anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted etter straffelovens § 350. **KRISTIANSAND: Tumulter

02.22:** En patrulje ved Rutebilstasjonen måtte be om bistand etter tilløp til tumulter. På stedet ble en mann (21) fra Søgne kjørt til arresten. Han ble anmeldt for å ha hindret politiet i deres arbeid og for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

KRISTIANSAND: Forlatt rullestol

En elektrisk rullestol blir meldt forlatt mellom to biler i Marviksveien.

**ARENDAL: Klammeri

02.29:** Det meldes om klammeri ved Pollen bar. To personer skal ha vært involvert og den ene skal ha fått glass i ansiktet. Han ble derfor kjørt til legevakta. To menn, 40 og 63 år gamle, skal være fornærmet, mens en 38-åring fra Kristiansand skal stå bak ugjerningen. Politiet avventer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Ville ikke betale

02.45:** En taxi ved Shell på Gartnerløkka ber om politibistand etter at en kunde ikke ville betale. Politiet var i kontakt med partene og resultatet ble at taxikunden gjorde opp for seg.

**KRISTIANSAND: Klammeri

02.53:** Natteravnene melder om klammeri ved 7/Eleven i Markensgate. Tre personer skal ha vært involvert i et klammeri. Det er ikke klart hvorvidt mennene, henholdsvis 20, 22 og 23 år gamle, vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

02.54:** En parkert bil ved YX Trekanten skal ha vært utsatt for innbrudd. Fra bilen er blant annet adhd-medisiner stjålet. Saken anmeldes.

**ARENDAL: Slagsmål

02.55:** En politipatrulje i Arendal tok inn en person (44) til arresten etter at vedkommende skal ha slått til en annen person.

**KRISTIANSAND: Munnhuggeri

03.00:** En politipatrulje i Markensgate kommer over en krangel. Politiet forebygget og ingen ville anmelde noe da politiet dro. De involverte gikk hver til sitt.

**ARENDAL: Slagsmål

03.03:** En person møter politiet med hoven leppe etter et mindre slagsmål på Castelle i Arendal. Politiet har fått informasjon om en navngitt person som skal ha slått.

**ARENDAL: I arresten

03.09:** En gutt (20) fra Tvedestrand ble hentet på 7/Eleven i Arendal og satt i politiarresten, anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted i beruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Stjal sykkeldeler

03.21:** En person ble observert da han skrudde deler av en sykkel ved Nottos kiosk i Tordenskjoldsgate. Politiet pågrep en mann (27) fra Søgne. Under inkvirering i arresten ble det funnet noen tabletter med blåvalium og en lynlåspose med noe hvitt pulver, trolig amfetamin.

**RISØR: Krangel

03.43:** Det skal ha vært krangel på en adresse i Heiveien i Risør. Politiet meglet og konflikten var løst da patruljen forlot stedet.

**KRISTIANSAND: Ble slått

03.48:** De ansatte på 7/Eleven tok hånd om en jente som skal ha blitt slått. Da politiet nådde fram hadde jenta forlatt stedet.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

03.56:** Politiet må gjenopprette nattero ved en adresse på Tangen i Kristiansand. Høy musikk var bakgrunn for oppdraget.

**MANDAL: Frastjålet lommebok

04.05:** En taxisjåfør i Mandal ringte og forklarte at en eller to personer hadde stjålet lommeboka hans få minutter tidligere. Forholdet skal ha skjedd inne på taxistasjonen i Mandal og gjerningspersonene er fortsatt ukjente.

TVEDESTRAND: Ble truet

Les mer i egen sak.

**RISØR: Slo seg inn

06.11:** En mann (28) fra Risør skal i løpet av natten ha slått seg inn i Frydenborgsenteret. Han skal oppføre seg truende og satte seg kraftig til motverge da politiet kom. De måtte bruke pepperspray på ham i forbindelse med arrestasjonen. Han ble deretter kjørt til arresten i Arendal.

**VEGÅRSHEI: Tyveri

10.47:** I løpet av siste måned har det vært innbrudd i et uthus på en gård. Honda snøfreser, en Stiga gressklippertraktor og en motorsag stjålet. Saken anmeldes.

**GRIMSTAD: Trafikkuhell

11.37:** En bil kjører ut av E 18 i 100-sona på Østerhus i Grimstad. Ingen ble skadet og bileier klarte selv å ordne inntauing. Ingen politisak opprettet.

**KRISTIANSAND: Kjørte på dumper

11.49:** En mann (19) fra Kristiansand ble anmeldt for uaktsom kjøring etter å ha truffet en dumper bak Sørlandssenteret. På stedet ble den unge bilistens førerkort beslaglagt.

**FLEKKEFJORD: Biltyveri

12.43:** En BMW 525 ble meldt stjålet fra Logaveien i Flekkefjord. Tyveriet har skjedd i natt eller sent i går kveld.

**ARENDAL: Tyveri

12.58:** En traktor av typen New Holland meldes stjålet fra Myreneveien i Arendal. Traktoren hadde fres og ble oppdaget stjålet i forbindelse med brøyting. Tyveriet har skjedd mellom 21 og 22 fredag.

**AUDNEDAL: Trafikkulykke

14.01:** Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Innbruddsforsøk

14.02:** En beboer på Brandeli i Vennesla hørte lyder fra sin egen garasje og gjorde seg til kjenne. Det viste seg at en person var i garasjen. Da beboeren undersøkte garasjen, så viste det seg at det var brytemerker på dørene til den parkerte bilen.