**KRISTIANSAND: Stjal moped

01.20:** Politiet klarte å ta en mopedtyv på fersk gjerning i sentrum. Dermed måtte den 33 år gamle tyven fra Kristiansand måtte overnatte i arresten.

**KRISTIANSAND: Snoket rundt i garasje

02.05:** Politiet fikk melding om at det var en mann som snoket rundt i en garasje ved Tryms vei. Da politiet kom på stedet oppdaget de mannen, som tydeligvis ikke hadde ærlige hensikter. 40-åringen fra Kristiansand måtte dermed bli med politiet og overnatte i arresten. Han vil bli avhørt i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND: Oppdaget biltyv

02.30:** Politiet fattet mistanke da de så en mann som satt i en Ford Mondeo med et knust vindu i Parkveien. Da de kom nærmere oppdaget de at mannen var i ferd med å koble den, og hadde til hensikt å stjele bilen. Mannen var også i besittelse av mindre mengder med amfetamin. Den 29 år gamle mannen fra Evje måtte overnatte i politiarresten.

**KRISTIANSAND: Slåssing

03.35:** Det var slåssing på utsiden av 7-eleven og politiet ble tilkalt. Da politiet ankom stedet hadde partene allerede skilt lag, men politiet fikk tak i personalia til de involverte. Saken vil bli videre undersøkt.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

05.05:** Politiet ble varslet om et trafikkuhell ved Gartnerløkka i nærheten av Shell-stasjonen. Bilen hadde havnet inn i autovernet og sjåføren ble pågrepet. Det viste seg at han hadde 1,24 i promille. Den 22 år gamle bilføreren måtte tilbringe natten i arresten.