MANDAL: Politiet fikk melding om ulykken like før klokken 13.30. Ulykken skjedde like ved Holumsbroa på riksvei 455 i Mandal kommune.

— Det har vært en trafikkulykke ved Holum. En person er fastklemt etter en kollisjon mellom en trailer og en personbil, opplyste operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Lauvnes, til fvn.no.

(Les mer under bildet)

Foto: Tarald Reinholt Aas. Foto: Tarald Reinholt Aas

Ifølge fvn.no sin journalist på stedet var sjåføren i bilen fremdeles fastklemt klokken 14.00. Vedkommende fikk da behandling av ambulansepersonell, men ble noen minutter senere frigjort og flyttet over til den ventende luftambulansen. Den skadede skal være en 64 år gammel kvinne.

Kritisk men stabil

— Hun er kritisk skadet, men stabil, opplyser vakthavende kirurg ved Sørlandet sykehus Kristiansand til fvn.no klokken 17.30. Kom over i feil kjørefelt

Ifølge sjåføren av traileren, som kolliderte med personbilen, kom han kjørende nordover da personbilen plutselig kom over i feil kjørefelt. Trailersjåføren forsøkte å få svingt ut i grøfta, men klarte likevel ikke å unngå en kollisjon.

Veien ryddet

Et annet vitne som kom kjørende bak har bekreftet trailersjåførens versjon av hendelsen. Det gjør også innsatsleder Reidar Halvorsen fra politiet i Mandal.

Veien skal nå være ryddet og åpnet igjen.

I GRØFTA: Traileren forsøkte å unngå kollisjon ved å svinge i grøfta. Den traff personbilen med venstresiden av fronten. (Foto: Tarald Reinholt Aas)