SØGNE: Kjørte for fort

23.29 i går ble en 22 år gammel mann fra Søgne tatt i en fartskontroll i Lundeveien. 22-åringen kjørte i 80 kilometer i timen, på tross av at høyeste tillatte hastighet på stedet er 50 kilometer i timen. Mannens førerkort ble beslaglagt.

KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

01.45 ble en 28 år gammel mann stoppet av politiet i Marviksveien. Mannen kjørte uten gyldig førerkort, og vil bli anmeldt for det.

FARSUND: Innbrudd

02.20 fikk politiet melding fra en mann som opplyste at det har vært innbrudd i huset hans mens han sov. Tyvene hadde tatt seg inn gjennom en ulåst dør og stjålet noen penger. Saken vil bli anmeldt og undersøkt i løpet av dagen.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Vesterveien

08.05 To biler kolliderte i østgående retning av E 39 ved Statoil på Vesterveien. Det skapte noe kø mot sentrum. Kvinnen som kjørte den ene bilen opplyste til politiet at hun hadde fått noen smerter i nakken etter uhellet.

EVJE OG HORNNES: Husbrann

BYKLE: Innbrudd på Hovden

Det ble meldt inn et innbrudd i resepsjonen hos Hovden Appartements. Innbruddet hadde skjedd natt til søndag. De ubudne gjestene hadde rotet litt rundt, men det ser ikke ut til at noe er stjålet.

KRISTIANSAND: Hasjkjøper tatt på fersken

09.50 En 40 år gammel kristiansandsmann ble tatt i det han bestilte 14 gram hasj.