**KRISTIANSAND: Full mann nektet å oppgi personalia

00.21** En drosjesjåfør møtte opp på politivakta i Kristiansand med en sovende passasjer. Vedkommende ble satt inn i drukkenskapsarresten, men nektet først å oppgi personalia. Først snaue fire timer senere fikk politiet ut av ham hvem han var. Det var imidlertid for lenge til at den 42 år gamle mannen ikke blir anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Stakk samboeren i låret med kniv

**VENNESLA: Pågrepet for innbrudd

01.02** En 27 år gammel mann ble pågrepet av politiet, mistenkt for å ha brutt seg inn i et uthus i Sentrumsveien.

**ARENDAL: Vold på utested

01.10** En 27 år gammel mann fra Arendal ble lagt i bakken av dørvaktene ved utestedet Castelle, etter at han angrep en annen gjest. Mannen slo en 26 år gammel mann i ansiktet med knyttet hånd, og ble anmeldt for legemsfornærmelse og ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Truet dørvakter

01.14** Ved utestedet Leopold i Vestre Strandgate truet en 21 år gammel mann dørvaktene og nektet å fjerne seg fra stedet. Det førte til at han ble pågrepet av politiet og brakt til arresten ved Kristiansand politistasjon. Han vil bli bøtelagt for ordensforstyrrelse.

**SØGNE: Lagde bråk i Høllen

01.29** Politiet måtte bortvise to polakker fra Høllen brygge, etter at de to hadde stelt i stand bråk og krangel på stedet.

**KRISTIANSAND: Glemte lommebok med narkotika

01.32** Politiet fikk melding fra ansatte ved en restaurant i Kristiansand sentrum om at de hadde funnet en lommebok med hvitt pulver i. Da eieren, en 33 år gammel mann fra Kristiansand, kom tilbake for å hente lommeboken, ventet politiet på ham. Mannen ble pågrepet, mistenkt for å være i besittelse av narkotika.

**FARSUND: Fikk juling av sjalu 25-åring

01.44** En 20 år gammel mann ble brakt til legevakt med ambulanse etter å ha fått juling i en leilighet i Farsund sentrum. Politiet mistenker en 25-åring fra Vanse for å stå bak volden. Han er ikke pågrepet, men politiet kjenner identiteten hans. Bakgrunnen for slåsskampen skal ha vært sjalusi, ifølge politiet.

**ARENDAL: Slått i ansiktet og hodet

02.05** En 18 år gammel mann ble brakt til Sørlandet sykehus i Arendal etter å ha blitt slått ned utenfor 7-Eleven i sentrum. Ifølge politiet ble han slått kraftig i hodet og ansiktet. Han var ved bevissthet etter voldsepisoden, men hadde muligens brukket nesen. En 30 år gammel mann fra Arendal ble pågrepet og brakt til arresten ved Arendal politistasjon, mistenkt for å stå bak ugjerningen.

**KRISTIANSAND: 27-åring pågrepet for vold

02.28** En 25 år gammel mann fra Kristiansand ble kjørt til legevakten med kutt i leppen og sår i hodet etter å ha blitt slått i bakken i Rådhusgata. En 27-åring fra Søgne ble pågrepet av politiet, mistenkt for å ha utøvd volden.

ARENDAL: Kvinne (19) skal ha blitt voldtatt i Arendal sentrum

KVINESDAL Stakk av etter kollisjon med drosje

**KRISTIANSAND: Brøt seg inn med murstein

03.04** Tyver tok seg inn i en leilighet i Tollbodgata ved å kaste en murstein inn i stuevinduet. En bærbar pc og smykker ble stjålet. Politiet har foreløpig ingen mistenkte etter innbruddet.

**KRISTIANSAND: Stjal over 100.000 i kontanter

03.58** Totalt 110.000 kroner i kontanter og flere datamaskiner ble stjålet fra en bolig i Briggveien i Vågsbygd. Tyvene brøt seg inn i inngangsdøren, og tok med seg pengene fra flere rom inne i boligen. Ingen er foreløpig mistenkt for innbruddet.

FARSUND: Gikk amok etter at kona danset med annen

**FARSUND: Kjørte inn i to båthus

06.25** En uheldig 18-åring fikk vannplaning på bilen og kjørte inn i to båthus søndag morgen. Begge båthusene og bilen fikk materielle skader, men mannen kom uskadet fra uhellet. Det er ikke mistanke om promillekjøring.

**MANDAL: Kjørte inn i lyktestolpe

08.37** Ingen personer kom til skade da en Romania-registrert bil havnet utfor E 39 ved Valand. Bilen traff en lyktestolpe, så Statens vegvesen og elektrikere ble sendt til stedet for ta seg av løse ledninger.