**KRISTIANSAND: Tatt med narko

01.13** Tollvesenet stoppet en dansk statsborger som kom til Kristiansand fra Hirtshals med Superspeed. Mannen var ifølge politiet i besittelse av noe amfetamin og litt hasj. Han måtte overnatte i arresten ved Kristiansand politistasjon, og får trolig saken avgjort med et forelegg.

**KRISTIANSAND: Tatt for kjøring i rus

02.34** En 38 år gammel mann ble stoppet av en politipatrulje ved Justvik, mistenkt for å kjøre i ruspåvirket tilstand. Mannen var også i besittelse av litt narkotika.

**ARENDAL: Knuste rute ved bedrift

02.40** Politiet fikk melding om innbrudd ved bedriften Maritim Båtutstyr i Åsbieveien, og gjennomsøkte bygget uten finne folk der. Vinduet i inngangsdøren var knust, men det er uklart om noe var stjålet, eller om det var et rent skadeverk. Saken etterforskes videre.

**KRISTIANSAND: Stjal cider

14.00** fikk politiet melding om at noen ungdommer hadde vært inne på Meny Albert og stjålet noen cider. Politiet har foreløpig ingen mistenkte, men saken vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Tynnkledd person

15.31** fikk politiet melding om en tynnkledd person som slepte en veske etter seg i området rundt Barbu i Arendal. En politipatrulje ble sendt ut og de fant en svært kald og beruset person som de tok hånd om og kjørte hjem.

**ARENDAL: Bilbrann

15.40** fikk politiet melding om en bilbrann på Eydehavn. Bilen fikk store skader og brannårsaken er foreløpig ukjent.

**KRISTIANSAND: Marijuana

16.55** fikk politiet beskjed fra Tollvesenet om at de hadde stoppet en 29 år gammel mann fra Stavanger som var i besittelse av en mindre mengde marijuana. 29-åringen ble ilagt en bot på 3000 kroner.

**FLEKKEFJORD: Fyrverkeri i parkeringshus

17.22** hørte en politipatrulje i Flekkefjord sentrum at det ulte fra et parkeringshus i sentrum. Da de kom til stedet viste det seg at brannalarmen i parkeringshuset hadde blitt utløst. Mest sannsynlig på grunn av at noen hadde avfyrt noe fyrverkeri i parkeringshuset. Det var ingen skader i parkeringshuset, men litt røyk. Brannvesenet ble tilkalt og fikk etter hvert tilbakestilt alarmen. Gjerningsmennene er ukjente.

**TVEDESTRAND: Nedbrent låve

17.42** mottok politiet flere meldinger fra bilister på E 18 om at en låve stod i fyr og flamme. Brannvesenet og politiet rykket ut til stedet og kunne etter hvert konstantere at ingen mennesker eller dyr hadde kommet til skade i brannen, men låven var nedbrent. Brannårsaken er foreløpig ukjent og politiet vil prøve å få undersøkt låven nærmere i morgen.

**MANDAL: Krasjet i parkert bil

18.10** fikk politiet i Mandal besøk av en person som hadde vært vitne til at en bilist kjørte inn i en parkert bil i Bryggegata og stakk fra stedet. Politiet har ikke noe registreringsnummer på bilen som stakk fra stedet, men har vært i kontakt med den uheldige bileieren.