TVEDESTRAND: Brann i hus

22.58 Politiet får melding om brann i en enebolig i Normannvik i Tvedestrand. Brannvesenet kommer til etterkontroll og sjekker at alt er blitt slukket. Et stearinlys har antennet en julestjerne som de boende fikk kastet ut av huset. Kun sotskader.

KVINESDAL: Klage på husbråk

23.21 Politi kommer til et hus som naboer har klaget på grunnet bråk. Et festlig lag er på vei ut huset når politiet ankommer og ingenting mer blir gjort fra politiets side.

KRISTIANSAND: Kollisjon etter promillekjøring

00.00 Politiet får melding om en kollisjon på Ålefjær. Ingen personskader. Den ene parten mistenkes for promillekjøring, og når politiet ankommer stedet har den mistenkte stukket fra stedet. En halvtime senere pågriper politiet en 29-åring fra Kristiansand, som blir fremstilt for blodprøve.

SØGNE: Gjest laget problemer

00.40 Politiet får melding om en gjest som lager bråk på utestedet Mesopotamia i Søgne. Gjesten har forlatt stedet når politiet ankommer.

GRIMSTAD: Banket på døra og knuste rute

00.47 En huseier i Grimstad fikk en forvirra gjest på døra, som ville inn i huset. Mannen knuste også en rute på huset. Politiet finner 22-åringen forfrossen i et uthus på Landvik prestegård. Mannen må gjøre opp for seg, om ikke kan han vente en reaksjon fra politiet.

**FARSUND: Utforkjøring

00.59** En bil har gått utfor veien på det som kalles Radiosletta i Farsund. Bileieren har dratt hjem til sitt bosted og fått beskjed om å fjerne bilen i løpet av formiddagen.

**FARSUND: Problemer med gjest

01.08** Vaktene ved Jochums pub har problemer med en kvinnelig gjest på 39 år. Vedkommende har forlatt stedet når politiet ankommer, men vaktene vil muligens anmelde henne.

**ARENDAL: Kvinne slått ned

01.39** Ei kvinne er blitt slått til ved Fishermans pub og fått en mulig brist i ribbeina. Politipatruljen kommer til stedet, men gjerningsperson har forlatt stedet. Det er foreløpig heller ingen opplysninger om gjerningspersonen.

**ARENDAL: Falt på Langbrygga

01.48** Politiet får først melding om en person som har blitt slått til ved Langbrygga. Det viser seg at personen har falt og slått seg og blir hjulpet inn i en taxi av politiet.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for tyveri på Kick

01.54** En 21-åring fra Oslo er mistenkt for tyveri på utestedet Kick. Det er uklart hva som er borttatt. Vedkommende blir innbrakt og satt i drukkenskapsarrest.

**ARENDAL: Voldelig passasjer i taxi

02.06** En drosjesjåfør melder om en voldelig passasjer i bilen sin ved løddesøl. Sjåføren får kastet mannen ut av bilen. Politiet har letet i området etter mannen uten å finne ham.

**SØGNE: Person satt i drukkenskapsarrest

02.06** En person som nekter å etterkomme seg politiets pålegg blir kjørt til stasjonen og satt i arrest. Personen er en 42 år gammel mann fra Søgne.

**ARENDAL: Overstadig beruset person innbrakt

02.08** En overstadig beruset mann på utestedet Italiano blir innbrakt og satt i drukkenskapsarrest.

**KRISTIANSAND: Snøballkrig: Fem personer innbrakt

02.48** En politipatrulje i Kristiansand drar til Frøken Larsen i Markensgate hvor det skal være bråk. I alt fem personer blir innbrakt. De er 20, 22, 23, 27 og 34 år og alle menn. Ifølge tipser som ringte fvn.no i natt, var det snakk om en snøballkrig mellom en stor gjeng.

**ARENDAL: Person ligger i snøen

02.55** En person som ligger rett ut i snøen ved Tapperiet i Arendal blir plukket opp og kjørt hjem til bopel av politiet.

**ARENDAL: Slåssing på fiskebrygga

02.58** Politiet får melding om slåsskamp ved fiskebrygga i Arendal. Politiet ankommer stedet og får roet ned partene, som går hver sin vei etterhvert.

**SØGNE: Bråk

02.59** Politiet er ute på stedet etter melding om en kvinne som skal ha blitt slått til. En mann skal ha fåttt samme behandling da han snakket til gjerningspersonen. Men når politiet ankommer nekter kvinnen for å ha blitt slått til og ingen av partene vil anmelde.

**SØGNE: Klage på høy musikk

03.32** Politiet får klage fra naboer om høy musikk i et hus. Politiet har ikke kapasitet til å dra ut og får ingen flere klager.

**LINDESNES: 19-åring får bot for ordensforstyrrelse

03.35** En nabo melder om en ung mann som forsøker å bryte seg inn i et hus. Når politiet ankommer viser det seg at 19-åringen har kommet seg inn i huset, men har tilhold på dette stedet. Den unge mannen som har lovlig tilgang til huset, får imidlertid bot for ordensforstyrrelse på en pub i Mandal hvor han har laget bråk tidligere på kvelden.

**KRISTIANSAND: Klage på støy

03.54** Politiet får melding om støy fra en fest i Kronprinsensgate i Kvadraturen. Politiet er tilstede og får demped lydnivået.

**KRISTIANSAND: Mann tatt med narkotika

04.39** En 37-åring fra Kristiansand blir pågrepet med to gram amfetamin i Østre Ringvei.

**SØGNE: Klage på høy musikk

05.23** Det kommer klage om høy musikk fra en bolig i Sentrumsveien i Søgne. vedkommende får pålegg fra politiet om å dempe seg.