IVELAND: Ulykken skjedde på riksvei 403 mellom Samkom og Skaiå like før klokken 08.30. Luftambulanse, tre ambulanser og politiet ble sendt til stedet.

Til legevakt

— Ulykken var ikke så alvorlig som først antatt, sier operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt til fvn.no.

En mann, en kvinne og et barn satt i personbilen, mens den 64 år gamle føreren av minibussen var alene.

— En lege på stedet undersøkte de involverte. En gravid kvinne ønsket kontroll på legevakten. I tillegg ble barnet tatt med for kontroll. Begge satt i personbilen, opplyser operasjonslederen.

Til observasjon

Fra kvinnens nærmeste familie får fvn.no opplyst at alt står bra til med de involverte.

— Det går veldig bra med henne og det ufødte barnet. Man har tatt ultralyd og sjekket at alt er som det skal være, forteller broren til kvinnen.

Kvinnen blir for sikkerhets skyld liggende til observasjon på sykehuset til i morgen. Barnet ble sendt hjem med barnefaren.

Snøføre

Det var en 38 år gammel mann som kjørte personbilen.

Politiet fikk melding om ulykken fra AMK klokken 08.33. — Vi har foreløpig ikke oversikt over hendelsesforeløpet. Begge bilene fikk materielle skader, sa Lauvnes til fvn.no klokken 09.30. Det skal ha vært glatt på stedet og ifølge et vitne skal bilen ha mistet veigrepet i en skarp høyresving. Den havnet dermed over i motsatt kjørebane og kolliderte med en møtende minibuss. Begge kjøretøy skal ha holdt forholdsvis lav fart da ulykken inntraff.