VENNESLA: Klokken 22.14 fikk politiet melding om kollisjonen.

— En Opel Omega bremset ned og skulle svinge inn ved Karly Kiosk, da en Mercedes kjørte forbi og bulket rett inn i venstre forskjerm på bilen foran, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

Det skal ha blitt store materielle skader på bilene.

- Det var flere ungdommer i mercedesen, som bare fortsatte nordover og forsvant innover Ålefjærveien, forteller Solås.

Bilens registreringsnummer og eier er brakt på det rene.

— Det blir opprettet en sak, og politiet i Vennesla etterforsker episoden videre, sier Solås.

Flere saker fra nattens politilogg:

**BIRKENES: Mistet førerkortet

22.13** En UP-patrulje stanset en 25 år gammel mann fra Birkeland på riksvei 402 ved Storemyr. Han holdt 96 km/t i 60-sonen, og da er han best egnet til fots. Førerkortet er beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Ruteknusing

23.02** Et vitne melder fra om at to personer har knust ei rute hos Dressmann i Markens gate. Politiet har undersøkt saken, og mistenker en 19 og en 17 år gammel gutt fra Kristiansand for forholdet.

**SONGDALEN: Slått i hodet med flaske

23.58** På en privatfest i Svartjønnheia på Nodeland, oppstår det slåsskamp. En person blir slått i hodet med flaske, og faller bevisstløs om på gulvet. En annen person får også kuttskader fra splinter fra den knuste flaska.

  • Vi må rekvirere en ambulanse til stedet, sier operasjonsleder Frank Solås.

De to skadede er en mann på 21 år fra Nodeland og en 20-åring fra Kristiansand.

Den mistenkte er en 22 år gammel mann fra Nodeland, og han ble kjørt i arresten.

**ARENDAL: Fyllebråk

00.47** En 19-åring oppfører seg som en ape i gata. Dyrepark-oppførselen faller ikke publikum og politiet lett for hjertet, og 19-åringen, som er fra arendalsområdet, blir innbrakt i fyllearresten.

**ARENDAL: Urinering

01.26** En 21-åring fra østlandet maktet ikke å lokalisere et nært nok toalett for å få gjort sitt fornødne, og lot det like gjerne stå til i ei søppelbøtte i Pollen. Det skulle han nok ikke ha gjort, politiet observerte vannlatingen, og svarte med en klekkelig bot og anmeldelse.

**VENNESLA: Bevisstløs kvinne gikk amok

01.35** En bevisstløs kvinne ble funnet i veibanen ved innkjøringen til Hunsfos i Vennesla. Hun hadde puls, og ingen synlige skader.

  • En politipatrulje kom til stedet og tok hånd om henne, sier operasjonsleder Frank Solås.

Klokken ti på tre får imidlertid politiet telefon fra legevakta, der jenta har gått løs på inventaret på et rom.

  • Hun blir dermed brakt til arresten i Kristiansand, der hun sover ut rusen, sier Solås.

Kvinnen er 35 år og fra Vennesla.

**KRISTIANSAND: Kranglete gjest

01.47** En 28 år gammel venndøl har blitt krakilsk og vanskelig inne på Caledonien, og dørverten på stedet ber politiet om assistanse for å få kastet ham og en annen brysom gjest ut.

  • 28-åringen blir brakt til arresten i Kristiansand, åpenbart beruset. Det blir også funnet mindre mengder narkotika på ham, sier operasjonsleder Solås.

**KRISTIANSAND: Jenteslagsmål

02.05** En jente blir slått av en annen jente utenfor utestedet Leopold i Vestre Strandgate. Den mistenkte skal ha løpt fra stedet.

  • Den fornærmede blør ganske mye fra munnen, men har ikke behov for ambulanse. Vi har navnet på den mistenkte, sier operasjonsleder.

**KRISTIANSAND: Dressmann igjen

02.25** Vinduet som ble knust i Dressmann-butikken i Markens, og blitt midlertidig reparert, er nå knust igjen.

**KRISTIANSAND: Truet eks med kniv

02.25** Politiet reiser til en adresse i Kristiansand, der en dame har fått besøk av sin ekskjæreste. Mannen, som er i førtiårene, skal ha truet kvinnen med kniv, men ikke lagt hånd på henne.

  • Han skal også ha kjørt og kollidert sin egen bil i området, sier Solås.

Mannen er åpenbart beruset, og får hjelp av nær familie til å komme seg hjem til seg selv.

**LYNGDAL: Grovt tyveri

02.31** Tyver har brutt seg inn i en bolig på Kleivan i Lyngdal og tatt med seg verdifulle gjenstander. De kom seg inn ved å kaste en stein inn gjennom et vindu. Politiet har vært på åstedsbefaring og skrevet rapport i saken.

**ARENDAL: Laget kvalm på byen

03.07** En 20 år gammel mann fra Arendal blir brakt til politiarresten etter å ha laget bråk på flere utesteder i Arendal.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

03.32** En securitasvekter melder om innbrudd på Sankt Josefs sykehus. En mann er observert inne i bakgården, der han har knust en dør for å komme seg inn. Det er uvisst hva som er stjålet. Lokalene er videoovervåket, og politiet regner med at kameraene har fanget opp noe.

**KRISTIANSAND: Stjal verktøy

03.39** En 29 år gammel mann fra Kristiansand blir stanset ved Statoil i Elvegata, i besittelse av verktøy merket med en byggmesters navn. Politiet ringer til byggmesteren, og finner at verktøyet stammer fra en byggeplass i Christian IVs gate. Mannen blir satt i arresten, i påvente av avhør.

Mann (40) torturert og slått med hammer

Ønsket at de skulle dø

Fire biler påtent i Farsund

Ungdommer stakk fra kollisjon

Truet bussjåfør med kniv

Ungdommer skjøt på bil med rakett

Politiloggen oppdateres