**KRISTIANSAND: Drosjekrangel

00.09:** Drosjekrangel om regning, kjørerute og ventetid da sjåfør skal ha krevet ni kroner for mye. Passasjerer nektet å forlate taxi og vurderer å anmelde sjåføren.

**KRISTIANSAND: Truet med kniv

01.53:** Beruset mann nektet servering og truet med å bruke kniv på ham bak disken. Ingen kniv sett. Ingen anmeldelse. Amerikansk statsborger (23) bosatt i Norge bortvist fra stedet.

**MANDAL: Kjørte uten lappen

02.52:** Kjøring uten førerkort. Mann (32) anmeldt for 13. gang for kjøring uten førerkort. Bilen avskiltet på grunn av flere begjæringer, ikke fremstilt for EU-kontroll, ikke omregistert og ikke betalt årsavgift.

**LYNGDAL/FARSUND: Trafikkuhell

03.04:** Trafikkuhell. Bil kjørt i tunnelvegg. Ingen personer i eller ved bilen. Ifølge eier er bilen stjålet. Tauet inn.

**MANDAL: Husbrann

09.10:** Les mer i egen sak.

**GJERSTAD: Trafikkulykke

13.50:** Politiet fikk melding om en utforkjøring i Grytingkrysset. Meldingen gikk først ut på at en person skulle være fastklemt, men det viste seg senere at dette ikke stemte. En kvinne (75), ble fraktet i ambulanse til akutten for sjekk, men beskrives av politiet som "tilsynelatende uskadd".

**KRISTIANSAND: Fant stjålet sykkel

14.11:** En politipatrulje fant en stjålet sykkel i Ægirsvei. En person (27) er mistenkt for tyveriet. En annen person (51) var også på stedet, og mistenkes for heleri av sykkelen. Begge ble tatt med til stasjonen.

**ARENDAL: Kjørte på parkert bil

16.25:** Melding om en parkert bil som ble påkjørt av annen bil ved Plantasjen på His. Den parkerte bilen fikk en knust frontlykt, samt skader på panseret. — Bilen med bilfører som kjørte på forsvant fra stedet. Et vitne på stedet forklarte at det var en beige bil som kjørte fra stedet, opplyser operasjonsleder Vidar Neset. Politiet ønsker at personer med kjennskap til påkjørselen skal ta kontakt med politiet.

**GJERSTAD: Vogntog

17.25:** Politiet fikk melding om et vogntog som hadde fått stans på E18 Brokelandsheia. Det var en stund lange køer på stedet. - En UP-patrulje ble dirigert til stedet og Vegtrafikksentralen orientert. Klokken 18.01 meldte UP-patruljen at veien var åpen og at trafikken gikk som normalt, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt.

**RISØR: Fotgjenger påkjørt i Grønningveien

18.04:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

18.32:** En UP-patrulje anmeldte en mann (28) for bruk av hasj. 28-åringen ble stoppet og kontrollert i en bil i Skippergata. Mannen ble deretter kjørt til politiarresten i Kristiansand og politiet etterforsker saken videre.

**KRISTIANSAND: Vinglete kjøring

18.48:** Melding om bil som kjørte noe vinglete i kjørebanen på Torridalsveien. En UP-patrulje stoppet og kontrollerte bilen og bilfører, og fant at alt var i orden. Sjåføren, en kvinne (23), var edru og hadde førerkort.

**KRISTIANSAND: Savnet bilskilt

19.35:** Melding om tap eller tyveri av en skiltnummerplate, registreringsnummer CE 88562. **BIRKENES: Hyttebrann

20.32:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Kjøte bil uten førerkort

21.15:** En politipatrulje stopper og kontrollerer en bil ved Kirsten Flagstads vei i Vågsbygd. En 28 år gammel mann anmeldes for å ha kjørt bil uten førerkort.

**RISØR: Fant piller og narkotika på bilist

21.36:** En UP-patrulje stoppet en 31-år gammel mannlig bilist i Risør. Vedkommende var i besittelse av to brukerdoser med herion og diverse tabletter. Mannen ble pågrepet og kjørt til arresten i Arendal. Forholdet vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Kvinne stoppet biler i veibanen

21.49:** Politiet fikk melding om at ei kvinne gikk i veibanen og stoppet biler. En politipatrulje ble sendt til stedet, men kvinnen ble ikke funnet.

**MANDAL: Fartskontroll i Mandal

22.22:** UP gjennomførte fartskontroll i 60-sonen på E 39 ved Vestre Skogsfjord. Kontrollen resulterte i 30 forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 82 kilometer i timen.