63 år gamle Mahmoud Mohammadi ble funnet drept i boligen sin fredag 26. februar. Obduksjonen viser at 63-åringen ble slått gjentatte ganger i hodet med en massiv gjenstand, men det var ikke blodspor på noen av omgivelsene, skriver VG.

En av politiets teorier er at mannen var tildekket med et teppe eller lignende, og deretter ble slått gjentatte ganger i hodet med gjenstanden – som politiet ennå ikke har funnet.

Ifølge avisens opplysninger har den drapssiktede kvinnen forklart at hun satte på en vaskemaskin før drapet skal ha skjedd, men politiet har regnet seg fram til at det ikke kan stemme via tekniske spor ved vaskemaskinen. Politiet mener hun satte på maskinen etter drapet.

Også andre sentrale digitale spor mener politiet tyder på at kvinnen ikke snakker sant om sin egen rolle i saken.

Både kona og sønn ble pågrepet og siktet like etter drapet, men ble løslatt igjen kort tid etter. Kona ble på nytt pågrepet 6. april – hun nekter befatning med saken.

Ekteparet skal ha vært alene hjemme i boligen på Hånes kvelden før mannen ble funnet drept. Kvinnen har forklart at hun gikk og la seg, og at drapet må ha skjedd etter dette.