— Han er siktet forlegemsbeskadigelse, noe som betyr at han skal ha utøvd vold mot de to gutteneslik at de ble påført skade, sier Øystein Jørgensen, leder for personavsnitteti Kristiansand-politiet.

Lørdag skrev Fædrelandsvennen om kameratene Fredrik KabdeboNordhammer (19) og Stefan De Souza Fredriksen (20), som fortalte at de natt tillangfredag ble slått og sparket i hodet under en privatfest i lokalene tilKarma nattklubb i Dronningens gate.

— Alt ble svart

På legevakten fikk 19-åringen sydd fem sting i bakhodet,hans ett år eldre kamerat fikk et gjenklistret øye. Begge hadde merker etterslag og spark på kroppen. De forklarte at de etter en tur på byen ble med eijente til en privatfest på Karma nattklubb. Tilsynelatende uten forvarsel blede sparket og slått.

— Plutselig så jeg kameraten minligge på gulvet, og at to personer sparket og slo ham i hodet og mot kroppenellers. Like etterpå ble alt svart, og jeg husker ikke stort mer før ei jentehjalp oss ut av lokalet, fortalte Fredrik Kabdebo Nordhammer tilFædrelandsvennen lørdag.

Krangel om alkohol

Øystein Jørgensen sier bakgrunnen for volden skal ha vært enkrangel om oppgjør for alkohol.

— Det har etter hvert endt opp medhåndgemeng der Nordhammer og Fredriksen ble slått og sparket på overkroppen ogi hodet mens de lå nede, angivelig av siktede, sier Jørgensen.

Den nå oppsagte nattklubblederen møtte på politivakta søndagettermiddag. Han ble avhørt i fire timer, og deretter løslatt. Jørgensen sier23-åringen langt på vei har erkjent de faktiske forholdene, men ikkestraffskyld.

— Det er litt ulike oppfatninger omhva som har skjedd. Han mener han har blitt utsatt for vold fra guttene først.Han skal så ha slått i selvforsvar, sier Jørgensen.

Den tidligere nattklubblederen har ikke svart påFædrelandsvennens henvendelser tirsdag formiddag. Han fikk søndag sparken avKarma-eier Torfinn Johansen sammen med en annen ansatt (22).

— Måtte forsvare meg

Etter avhør tirsdag har denne personen status som mistenktfor legemsbeskadigelse mot Stefan De Souza Fredriksen. Ifølge politieterkjenner han å ha slått, men sier det skjedde i selvforsvar. TilFædrelandsvennen sier 22-åringen at han forsøkte å stoppet Fredriksen ognattklubblederen da de barket sammen.

— Da jeg ble slått fikk jeg et kutt ileppa. Jeg måtte forsvare meg selv, sier 22-åringen.

Han betegner ellers hele episoden som "latterlig".

— Vi skulle bare ha ført disse to utav lokalet, men så skjedde dette, sier han til Fædrelandsvennen.

- Husker lite

Stefan De Souza Fredriksen har blitt forelagt opplysningeneom at han skal ha slått den tidligere daglige lederen og den andre ansatte.

— Jeg har problemer med å huske detsom skjedde den kvelden, sier Fredriksen

Foreløpig er to vitner til volden avhørt.

— Disse vitnene støtter langt på veiopp om de fornærmedes forklaringer, sier Jørgensen i Kristiansand-politiet.