**VENNESLA: Hjemme alene-fest

23.43:** En hjemme alene-fest skal ha tatt av og det har brutt ut klammeri og slagsmål. En patrulje sendes ut og får kontroll på stedet. En del vinduer og inventar er knust og flere personer forlot stedet da politiet kom. Hendelsesforløpet er ukjent og politiet avventer anmeldelse. Festen ble avsluttet.

**KVINESDAL: Promillekjører

23.51:** I Neset i Kvinesdal pågriper politiet en 44 år gammel mann som mistenkes for promillekjøring og for å ha kjørt bil med utgåtte kjennetegn. Blir tatt med til utvidet blodprøve og anmeldes.

**ARENDAL: Fyrverkeri

00.00:** En patrulje sendes ut for å sjekke en melding om oppskyting av fyrverkeri ved Kystservice Bensin i Arendal. Patruljen finner hverken personer eller fyrverkeri.

**KRISTIANSAND: Slo politikvinne i ansiktet

00.06:** Les egen sak

**FLEKKEFJORD: Kraftig smell

00.21:** Politiet får melding om et kraftig smell ved Austadvika i Flekkefjord. Smellet kan muligens skyldes fyrverkeri, men patruljen på stedet finner ingenting.

**KRISTIANSAND: Hører ikke på politiet

01.29:** En beruset 18 år gammel gutt hører ikke godt nok etter da politiet ber han forlate sentrum. Gutten hadde da vært i klammeri med en annen person utenfor Spot i Dronningens gate. Etter fem minutter dukker han opp igjen og får en anmeldelse for å ikke etterkomme politiets pålegg.

**ARENDAL: Klammeri

01.43:** Politiet får melding om klammeri mellom to personer ved Kittelsbukt i Arendal. Da patruljen kommer til stedet er alt stille og fredelig.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

01.46:** En 26 år gammel mann blir innbrakt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand ved Havana Etcetera.

**KRISTIANSAND: Uønsket gjest

01.50:** Six Pence ber om bistand til å ta seg av en uønsket gjest. En 19 år gammel mann blir bortvist fra stedet.

**SONGDALEN: Festbråk

02.13:** Det kommer meldinger om festbråk som forstyrrer natteroen ved Volleberg. En politipatrulje sendes til stedet for å avslutte festen.

**ARENDAL: Klammeri

02.48:** Politiet får meldinger om klammeri i området ved Teaterplassen. Da patruljen kom til stedet fikk de roet ned situasjonen. Uklart hva forholdet dreier seg om og politiet avventer en anmeldelse.

**FARSUND: Høy musikk

02.48:** Det kommer meldinger om høy musikk fra en privat adresse i Farsund. En patrulje sendes til stedet og natteroen gjenopprettes.

**RISØR: Sitter midt i veier

02.54:** Politiet får meldinger om to berusede personer som sitter midt i Hasdalsgata i Risør. Da patruljen kom til stedet var det ingen som okkuperte veibanen.

**SØGNE: Smell

03.00:** Det blir hørt smell i området rundt Lunde. En patrulje sendes til stedet, men verken hører eller ser noe unormalt.

**LINDESNES: Nekter å betale

03.42:** En drosjesjåfør ber om bistand fra politiet etter at en passasjer ved Vigeland nekter å betale for seg. Politiet kommer til stedet og forholdet ordnes der og da.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

03.45:** På et nachspiel er det en vanskelig gjest som ikke vil forlate stedet. En politipatrulje klarer å overtale mannen om at det likevel er en god idé. Likevel dukker han opp igjen klokka 04.24. Da har han krøpet inn gjennom et kjellervindu. Denne gangen blir 20-åringen anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg.

**LILLESAND: Tatt med narkotika

04.12:** To mannspersoner blir stoppet av politiet i Vestre gate. Mennene på 19 og 23 år er i besittelse av 10 gram hasj og blir sendt til arresten i Kristiansand.

**GRIMSTAD: Rådyrpåkjørsel

04.15:** På E 18 ved Landvik i Grimstad har en bilist kjørt på et rådyr. Dyret er dødt og vegtrafikksentralen er varslet.