Den sene utligningen kom etter et vedvarende press fra hjemmelaget. Alene med keeper var Welbeck kald og plasserte ballen kontrollert i nettmaskene.

Arsenal brukte de siste overtidsminuttene på å jakte seiersmålet, men Hull holdt unna. Selv om seieren glapp, fikk «tigrene» i det minste med seg et sterkt bortepoeng fra London.

I åpningskvarteret så kampen ut til å bli enveiskjøring. Arsenal stormet ut fra startblokkene og var overlegent best. Storspillet omsatte Alexis Sánchez til 1-0 etter 13 minutter. Chileneren lurte seg forbi en Hull-forsvarer og scorer vakkert fra skrå vinkel.

Kort tid etter var Alex Oxlade-Chamberlain nær å gjøre 2-0, men skuddet endte i en motspiller. I stedet slo Hull tilbake da Mohamed Diamé utlignet med en utsøkt lobb. Arsenal-spillerne reagerte voldsomt på at målet ble godkjent, ettersom Diamé rev ned forsvareren Mathieu Flamini i kampen om ballen forut for scoringen.

Arsenal slet med å gjenfinne den gode rytmen laget hadde det første kvarteret, men vertene styrte kampen i kjent stil på eget gress. Men Hull tok vare på sjansen da de først fikk den. Abel Hernández ga gjestene 2-1 kort tid etter avspark ved starten av annen omgang. Angriperen var suveren i luften og stanget Hull i ledelsen. (©NTB)