Evje sentrum: Stjålne skilt

0030 . I Evje sentrum stoppet politiet en bilfører født i 1986. Årsaken var at skiltene på bilen var stjålet, og bilføreren ble nameldt.

Grimstad: Dirigerte i fylla

0040 I J.M Uglandsvei oppdager folk at en svært beruset mann står og dirigerer trafikken (!) på stedet. Politiet overbeviser mannen om at dette ikke er hans oppgave i livet, og kjører ham for sikkerhets skyld hjem.

Lillesand: Hasj

0030 På Lillesandsveien stanser UP stanser en bil for kontroll. De avslører at en passasjer i bilen har mindre mengder hasj på seg, og han blir anmeldt for forholdet.

Mandal: Piller og alkohol

0115: En mann i slutten av 50-årene blir pågrepet mistenkt for å kjøre i en tilstand beruset av både alkohol og piller. Han får førerkortet beslaglagt og blodprøve tatt.

Flekkefjord: Overstadig

0130 På Torget i Flekkefjord tar politiet hånd om en mann født i 1987, som har drukket så mye han ikke er i stand til å ta vare på seg selv. Politiet kjører ham hjem til sin egen seng.

Grimstad: Ulovlige bluss

0145 . Folk melder fra om at de har sett flere røde/orange nødbluss over Oddenområdet i Grimstad. Politiet har lett i området, men finner ingen tegn til nød i området ut fra land. Hovedredningssentralen minner om at det er strengt ulovlig å sende opp denne type bluss dersom man ikke er i en reell nødsituasjon.

Kristiansand: Full

0150 I Vestre Strandgate blir en mann født i 1993 innbragt til drukkenskapsarrest og anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg.

Grimstad: Forulempet politiet

0200 En kranglete og vanskelig gjest blir innbrakt fra Loftet i Grimstad til drukkenskapsarrest i Arendal. Anmeldt for forulemping av offentlig tj.enestemann.

Kristiansand: Utagerende oppførsel

0220 En kvinne født i 1994 blir fjernet fra privatbolig da hun er utagerende i beruset tilstand. Kjørt hjem til bopel i Vennesla.

Arendal: Slått ned

0220 En 34 år gammel mann blir hentet i Nedre Tyholmsvei av ambulanse med hevelse i pannen etter at han skal ha blitt slått ned. Politiet finner ingen gjerningsmann.

Kristiansand: Stakk fra drosjeregning

0230 Taxisjåfør melder at en passasjerer har stukket fra regning på kr. 1400,— ved Strandpromenaden i sentrum. Patrulje finner en av passasjerene og forholdet blir anmeldt.

Kristiansand: Sloss

0235 I Vestre strandgate kommer politiet over et slagsmål mellom to personer. Når politiet involverer seg, retter de begge sin aggresjon mot tjenestemennene og blir anmeldt for det.

Arendal: Slo vekter

0245 En kvinne på 34 år blir pågrepet i Friergangen i Arendal etter at hun slo til en vekter på stedet. Anmeldes for forholdet.

Bykle: Slått

0020: Ved Hartevann på Hovden blir en mann på rundt 60 år kjørt til legevakt med mistanke om ribbeinsbrudd. Han skal ha blitt utsatt for slag og spark av ukjente

Arendal: For fort

0320 På RV420 mellom Arendal og Grimstad blir en mann født i 1993 stanset av UP etter å ha kjørt i 91 km i 60 sone. Anmeldelse og beslag av førerkort.

Kristiansand: Sloss

0340 To menn født i henholdsvis 1988 og 1994 innbrakt til arresten og bøtelagt etter slåssing samt nekte å etterkomme politiets ordre.

Arendal: På tre hjul

0450 Ved Frolands verk blir en grønn VW Passat oberservert kjørende på tre hjul og med kollisjonsskader. Bil kjører i retning Evje, og på Øynaheia blir bilføreren stanset og pågrepet mistenkt for kjøring i beruset tilstand.

Arendal: Kjørte utfor

11.04 Melding om bil som har kjørt av Nygårdsveien: - Den har havnet på taket. Nødetatene til stedet, en kvinne brakt til legesjekk.