Ifølge Aust Agder Blad oppfordrer politiet nå publikum om hjelp etter at politiet torsdag ettermiddag fikk inn nye opplysninger i saken om den savnede 52-åringen.

— Vi har snakket med et vitne som fortalte at hun hadde pratet med mannen på kvelden torsdag 7. august. Dette er dagene etter det vi tidligere hadde som siste sikre observasjon, forteller politistasjonssjef Odd Holum til Aust Agder Blad.

Kjenner hverandre

Vitnet kjenner savnede ved navn, så politiet anser tipset som et sikkert holdepunkt. Vitnet har fortalt at savnede skal ha planlagt en lengre sykkeltur til Kristiansand.

— På dette tidspunktet skal han ha hatt på seg en svart joggedress med rød stripe over skulderen og ned som en spiss både foran og bak i jakka. Han skal også ha hatt med seg en del gule Prix-poser, sier Holum.Det som er klart, er at savnede ikke er kommet fram til familien han snakket om til vitnet, og politiet ikke har fått inn tips fra folk som har sett ham på veien.

Uavklart

Politiet vet dermed ikke hundre prosent sikkert at savnede har lagt ut på turen. Han har i så fall ikke brukt sin vanlige sykkel, for den har politiet kontroll på.

Noen leteaksjon på stekningen er ikke aktuell før man får sikrere holdepunkter.— Det er jo en god strekning fra Gjerstad til Kristiansand på innlandsveier, så vi har ingen mulighet til å sette i gang noe søk uten at vi får inn flere opplysninger, opplyser Holum.

Tips i saken og eventuelle observasjoner av 52-åringen kan ringes inn på 02800.